И преди да ми размятат чатове, прокуратурата да провери сериозно как са починали Ваньо Танов и Мишо Бирата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/i-predi-da-mi-razmyatat-chatove-prokuraturata-da-proveri-seriozno-kak-sa-pochinali-vanyo-tanov-i-misho-birata/15020 SvobodnoSlovo.eu
И преди да ми размятат чатове, прокуратурата да провери сериозно как са починали Ваньо Танов и Мишо Бирата

В днешно време прокуратурата размята по медиите едни чатове и разговори на неудобни на властта. А аз се питам защо същата тази прокуратура не повдигна обвинение на Борисов за записа "Ало, Ваньо", който е откровена търговия с влияние, ако не и корупция в особено големи размери. Замесените в този разговор, с изключение на Борисов, са мъртви. Случайно? Ваньо Танов рязко почина от инфаркт скоро след записите. Мишо Бирата също внезапно се спомина. Прокуратурата не видя нищо нередно в това.

Въпросът е: в Наказателния кодекс Борисов и гербавите изключени ли са от наказателноотговорните лица? За престъпленията на управляващата мафия излизат постоянно аудиозаписи, чатове, документи, а прокуратурата умишлено продължава да си гледа в пъпа и да обвинява тези, които не се подчиняват на управляващата мафия, превзела държавата!

И преди да ми размятат чатове, прокуратурата да провери сериозно как са починали Ваньо Танов и Мишо Бирата и ако на записа е гласът на Борисов, да внесе обвинителен акт в съда!!!

Елена Гунчева

https://youtu.be/-AI6jSsI3kQ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.