Игрите с Васил Божков имат втори план, който не се вижда на пръв поглед

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/igrite-s-vasil-bozhkov-imat-vtori-plan-koyto-ne-se-vizhda-na-prav-pogled/17284 SvobodnoSlovo.eu
Игрите с Васил Божков имат втори план, който не се вижда на пръв поглед

Игрите с Васил Божков имат втори план, който не се вижда на пръв поглед. Не е до лотариите. Те наливат пари за реклама основно в една телевизия - Нова. На практика я издържат, да не е (съвсем) на загуба. Затова Домусчиев така хрисимо се изказва за Божков.

А и парите за реклама, и купуването на Нова тв от Домусчиев, са направени в услуга на Борисов, който раздава на олигарсите телевизии и футболни клубове.

Уж пазарно стопанство и демокраци, ама премиерът ти нарежда да вземеш тоя футболен клуб (Божков го каза в прав текст, че Борисов му го е дал да прави каквото иска, той нямало да се занимава с него). Премиерът ти нарежда да купиш тая телевизия, а комисия за конкуренция спира другия купувач. После ти нарежда да назначиш за шефове там тая и оная.

И те така.

Та сега ще оскубят още малко от златната кокошка Божков, тоест неговите лотарии и ще гледаме цирк в парламента, как миналияj на първо четене закон на Валери Симеонов претърпява някои корекции...

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.