Илиан Василев: Как ще оправдаят сега карантината?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ilian-vasilev-kak-shte-opravdayat-sega-karantinata/16278 SvobodnoSlovo.eu
Илиан Василев: Как ще оправдаят сега карантината?

Както предполагах, резултатите от бързите тестове, в прочита на Щаба, с тези минимални резултати, под 1 процент заедно с IgM и IgG. На полицаите.

И как го прочетоха, че няма нужда от подобни изследвания, които им препоръча Медицинския съвет?! Дявол чете евангелието. А емидемиолозите вероятно ще го прочетат, че няма данни за епидемия, няма изобщо данни за проблем от мащаб, който да предполага взетите мерки.

Явно е че има огромно полза от подобни тестове и серологични проучвания. Най-малкото защото дават нови знания.

Ще го интерпретират и че ниските показтели означават, че населението няма имунитет. Което означава, че така може да продължи безкрайно с тоталната карантина, защото те ще чакат да получат доказателства за изграждането на имунитет, докато най-вероятно имунния статус на българското население различен от този на италианците и испанците изобщо другите.

Изобщо затвориха капака на тенджерата под налягане и сега се чудят как да оправдаят тоталната карантина. Защото НЯМА данни за емидемия или това е първия случай на епидеия без заразени /600 души са статистическа грешка/.

Май ще излезат прави тези които казаха, че поради добрия имунизационен календар, у нас просто няма да има толкова заразени и нещата ще минат много по леко отколкото сезонния грип. Но се чудя кой ще плаща огромните сметки?!

Facebook, Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.