Илиан Василев: Няма човек, който да не вярва, че изнесеното от Божков е вярно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ilian-vasilev-nyama-chovek-koyto-da-ne-vyarva-che-iznesenoto-ot-bozhkov-e-vyarno/15376 SvobodnoSlovo.eu
Илиан Василев: Няма човек, който да не вярва, че изнесеното от Божков е вярно

Докато има хора, които предпочитат да подминават информацията за една корупция която разяжда държавата, и да се фокусират върху информатора, ще си останат слепи и бедни.

Да ви напомня - няма човек, който да не вярва, че изнесеното е вярно. Прекалено ясно е описано. Забележете това не оневинява Божков, но колчем тази информация трябва да се осъзнае и да роди реакция у обществото, тук настъпва късото

Два факта са безспорни - че това е легитимен бизнес измислен от предприемчив човек /друг въпрос е морал/ и второ, че неморалните и незаконните действия са от страна на Борисов, Горанов и сие.

Дали съзнаваме, че с това овчедушие и примиреност все едно казваме на тези "горе" - крадете, повече, всичко, ще ви се размине!?

Не мисля.

Facebook, Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.