Има ли останали балъци да вярват в тази пародия на УЖ избори ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ima-li-ostanali-balaci-da-vyarvat-v-tazi-parodiya-na-uzh-izbori/18298 SvobodnoSlovo.eu
Има ли останали балъци да вярват в тази пародия на УЖ избори ?

Къде ги видяхте тези избори ?За момент забравих, че сте българи ! В една Латинска Америка палят престъпните изборни урни, Латинска Америка -3-тия свят забележете, и те са прогледнали ...А тук хълцат КОЙ кмЯт = крадец на обществени пари - щял да ги управлява ..МПС-та търсещи цял живот водачи да ги управляват ...Това не са хора ...не са и получовеци - ПРЕДМЕТИ са ! Средновековни невежи РОБИ на офшорните им сметки ! На това ли казвате избори ? Вижте изборния протокол в края на поста ми, за какви престъпни окупатори става дума ! Така наречените социологически УЖ агенции имат една основна задача -да внушат някаква ФАЛШИВА уж легитимност на цялата тази измама на която -те казват УЖ избори ! За което им се плаща щедро с пари окрадени от всички нас !

В РИК, ОИК и ЦИК, НИКОЙ не брои бюлетините.. Не е важно какво им а в чувала,важно е какво пише в протокола.А в протокола всичко е ОК.Тази схема е разработена от Фидосова и Цветанов през 2011(винаги са правени такива измами,но като организирана схема на национално ниво,тогава се прилага за първи път).Намаляващата изборна активност поставя управляващата мафия в ситуация,в която легитимността на тяхната власт е поставена под въпрос.Демокрация ли? Докато управляват ченгета на ДС на БКП, мутри , България ще е най корумпираната,проядена от лъжи грабеж и измами,най бедната държава в Европа. Докато няма видео-контрол в реално време, както в продажните изборни комисии които сменят /подменят изборните протоколи..така и в престъпния ЦИРК -на който те казват ЦИК назначен еднолично от тях ...Също и електронно ДИСТАНЦИОННО гласуване, през телефон като опция -това е всичко друго НО не и избори =ПРЕСТЪПНА ОКУПАЦИЯ маскирана на УЖ избори ! В едни скапани матури може да има камери ..на всеки светофар също..НО на УЖ изборите не може ... Електронна винетка можеш да си вземеш през телефон ..НО не можеш да гласуваш през телефон ...Има ли останали балъци да вярват в тази пародия на УЖ избори ?

РОБИ на офшорните им сметки събудете се ...крайно наложително е !

[https://www.facebook.com/…/a.17978307540…/2399183713466730/…

Joro Rosinovv

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.