Интересни слухчета се носят из жълтите павета. А пиленцата говорят, че за шеф на СОС щели да ни врътнат същия номер, дет видяхме във Варна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/interesni-sluhcheta-se-nosyat-iz-zhaltite-paveta-a-pilencata-govoryat-che-za-shef-na-sos-shteli-da-ni-vratnat-sashtiya-nomer-det-vidyahme-vav-varna/121437 SvobodnoSlovo.eu
Интересни слухчета се носят из жълтите павета. А пиленцата говорят, че за шеф на СОС щели да ни врътнат същия номер, дет видяхме във Варна

Интересни слухчета се носят из жълтите павета. А пиленцата говорят, че за шеф на СОС щели да ни врътнат същия номер, дет видяхме във Варна с избора на ТИМаджийчето. Та уйдурмата била Джендър Бони да ни го набутат с тайно гласуване и да бъде подкрепен от Коци и компания.

Последните щели да отричат, като комунисти на разпит, че баш те са подкрепили, разчитайки, че сектантите им ще им се вържат.

Та както се казва "нова седмица, нова НЕкуролация."

Даниел Божилов

3 Коментара

Цицерон

10 months before

Историята е учител на живота! След Варна ще последва София. Даже и да не последва днес, до 14 февруари - деня на влюбените, Възраждане ще са част от СГЛОБКАТА. То за какво се наливат толкова пари в този пореден политически проект на ПосолствоТо?! Братското, Британското! Болен Лидеров свърши като невлязъл в НАТФИЗ. Пак леко му се размина! Този предсказа собственото си бъдеще. След Трактора - на ред са политиците! Днешното Навечерие на зимата много ми напомня 1996 година! На 2 октомври падна Андрей Карлович.

Коментирай

Вграждане в сглобкаТа

10 months before

Никога не съм имал и грам съмнение какво е ПеПейкин и с-ие! МЕНТЕ! Най-издайническото: Не слиза от екрана на нагло-сакските "национални" телевизии! Та нали ако беше "враг" щяха в най-добрия случай просто да го неглижират! А сега е в ролята на бостанско плашило за статуквото; на АЛТЕРНАТИВА за трагедията в която е България и българите, УЖ; на "антисистемни играч" на сегашните служби или службогонци; на псевдопатриот; на ужким евроазиец; на подставена "опозиция", тоест на КЛАСИЧЕСКИ КРЕПИТЕЛ НА СТАТУКВОТО! Но, на лъжливото Коци - пишката му къса, а и който гроб копае на българите - сам пада в него на местните избори! Пилците се броят на есен. И копейките. И пепейките. БОРОВАН! БОРОВАН! БОРОВАН!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.