ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ВИНОВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ, КОИТО ПУБЛИЧНО ПОРУГАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИКОНИ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ, ПАИСИЙ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/iskam-zakon-sreshtu-otrichaneto-na-turskoto-robstvo-sas-strogi-nakazaniya-za-vinovnite-prestapnici-vklyuchitelno-i-tezi-koito-publichno-porugavat-nacionalnite-ni-ikoni-levski-botev-rakovski/52973 SvobodnoSlovo.eu
ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ВИНОВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ, КОИТО ПУБЛИЧНО ПОРУГАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИКОНИ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ, ПАИСИЙ...

ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ВИНОВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ, КОИТО ПУБЛИЧНО ПОРУГАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИКОНИ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ, ПАИСИЙ...

В редица страни на ЕС отричането на Холокоста се счита за престъпление, наказуемо според съответните закони.

ЕС работи над предложения за широк общ европейски антирасистки закон. Законът ще предвижда и наказания за отричащите Холокоста.

Във Франция например и сега е наказуемо отричането на антиеврейската политика на Германия по време на Втората световна война. 

В Германия, както и в Швейцария, има осъдени, които излежават тежки присъди за престъплението “Отричане на Холокоста”

Нови страни-членки на ЕС от бившите социалистически страни пък искат текст за забрана на отричането на престъпленията, извършени по времето на Сталин, по времето на комунизма.

У нас има закон за обявяването на БКП за престъпна организация. А нейният мутант БСП иска пак да ни управлява.

Редно е ние да имаме както Закон за носене на наказателна отговорност за отричането на комунистическите престъпления (320 000 избити българи от комунистите според R. J. Rummel), така и Закон за носене на наказателна отговорност за отричането петвековното турско робство и за отричането на съществуването на Национално-освободителното движение, в което участват иконите на България: Раковски, Левски, Ботев, Хаджи Димитър, Стефан Караджа, Волов, Бенковски, Стамболов, Райна Княгиня, Панайот Хитов и много други, за чиито подвизи и героична смърт пишат Иван Вазов, Любен Каравелов, Захари Стоянов, Димитър Страшимиров и др.

В последно време самозвани учени от комунистическата БАН, както и други родоотстъпници, соросоиди, агенти на ДС, майцепродавци и отявлени българофоби изписаха тонове хартия да доказват, че турско робство въобще не е имало, а имало съжителство, присъствие, владичество, поданство, обща история и др. 

Нямало кланета, нямало Батак, нямало Перущица, нямало Кочо Чистеменски, нямало Стара Загора, нямало осакатеният от турците Балканджи Йово без крака и ръце, който не дава Хубава Яна на турска вяра, нямало три синджира роби, нямало опълченци, нямало революционни комитети, нямало Шипка, нямало Трети март и т.н. 

Нищо нямало! 

Пък нашите възрожденци просто са били тъпанари, крадци и терористи, като разбойниците Васил Левски, Христо Ботев Капитан Петко войвода, Георги Бенковски...

Наскоро “учени” от БАН обявиха официално, че “изразът турско робство е терминологично непригоден”, цитирам. Представяте ли си!

Какво казват те с тази прокламация, насочена към МОН? Казват публично, че всъщност всички възрожденски песни – „Стани, стани, юнак балкански”, „Боят настана, тупкат сърца ни”, пламенните стихове на Ботев, националната епопея „Под игото”, тефтерчето на Васил Левски, „Записките” на Захария Стоянов и др. са всъщност негодна работа, да се махат от учебниците по история и български език, тъй като са пълни с терминологичните непригодности “турско робство”, “свобода или смърт”, “тоз, който падне “ и т.н. 

Тези бюджетни “учени” искат да се ползва неуместният термин “съжителство”, или даже "присъствие".

Мисля, че подобни действия са всъщност най-голямо престъпление, и даже държавна измяна, доколкото оскверняват паметта на наши светци, дали живота си за Освобожданието на България от петстотингодишното турско робство, и внушават антиродолюбиви чувства и нихилизъм.

Подобно на законите за търсене на наказателна отговорност при отричане на Холокостта, у нас следващото Народно събрание, надявам се следващото да не е продажно като сегашното, което, знаем, е доминирано от крадливи гербаджии, фалшиви тлъсти патриоти и от етнически турци, трябва да приеме най-спешно Закон против отричането на турското робство. 

В него да се предвиждат наказания, съпоставими с наказанията за отричане на Холокоста в ЕС. 

В 11 от 27-те страни-членки на ЕС (Германия, Италия, Белгия, Франция, Словакия, Румъния, Литва, Полша, Австрия, Унгария и Чехия), както и в Швейцария, се присъждат наказания до 20 години лишаване от свобода (затвор) за отричане на Холокоста.

Ако такъв закон е налице и у нас, то той ще пази от поругаване националната памет на България и нейната национална идентичност, която в момента е силно заплашена по много линии и от много субекти отвътре и отвън.

Искам Закон срещу отричането на петвековното турско робство и на турските зверства!

Мъките на българите в общ план са по-големи, далеч по-дълготрайни и по-жестоки от Холокоста, представляват демоцид, и имат несравнимо по-тежки последствия за българската нация. 

Затова този Закон срещу отричането на турското робство е толкова необходим!

 

Четете моите текстове! 

Купувайте и четете моите книги!

Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

                                     акад. Петър Иванов

6 Коментара

Venci-002

преди 1 година

Този е изтърван от Карлуково,и не си пие лекарствата

Коментирай

Психиатър

преди 1 година

Професоре, извинете го ... това е Venci, мой пациент, повярвал си, че е агент 002 .... е да ама не, ваксиниран е по природа, ем пат ем не, и все скучае ... Ей Venci, виждам че и ти си пропуснал розовите хапчета за днес! Обещавам, че ако дойдеш до Карлуково, ще те повиша в агент 007!

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Е, дочаках го - статия от този псевдо-академик, която наистина да е на място! Изцяло подкрепям идеята - бъдещ Закон Срещу Отричането на Турското Робство в България е наистина необходим. Но не мисля, че в тези дни, дни на колониална чернилка и натовска зависимост за България, такъв закон може да бъде приет. Боя се, че той дори няма от кого да бъде предложен в следващото Народно събрание. Такъв закон е лакмус за суверенитета и чистотата на всяка страна. И май ще трябва да минем през война, за да се пречистим.

Коментирай

Venci-002

преди 1 година

Ивайло трябва да мине през психиатър за да оздравее

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.