Истината - Азов се предаде на Русия в Азовстал

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istinata-azov-se-predade-na-rusiya-v-azovstal/2954 SvobodnoSlovo.eu
Истината - Азов се предаде на Русия в Азовстал

Към момента има 264 предали се и следователно пленени украински войници от националния батальон Азов от Азовстал. До довечера се очаква и официалното изявление на Зеленски по темата. Западните медии размиват тази картина с всевъзможни кълба напред и назад, наричайки нещата с някакви странни имена. Истината - Азов се предаде на Русия в Азовстал.

Засега информацията е само за предали се украинци!!!

За западните присъстващи в седеметажните подземия на един от най-големите металургични комбинати в света нищо не се казва.

Вчера, на срещата на ОГКБ в Москва, Путин изрично е поставил като главна цел на военната организация колективна биологична защита. Това означава, че по коридора на разкрития на украинските лаборатории и специално Азовстал ще се действа спрямо всички други американски биолаборатории, намиращи се в Армения, Таджикистан, Киргизия, Казахстан и Туркменистан.

Междувременно един от големите ми любимци, Василий Небензя, руският представител в СС на ООН, открито обвини световния ред, представляван от превзетата и подчинена на глобалистите ООН, в саботаж на ООН срещу доказателствата на Русия за западни биологични терористични и антихуммнни действия .

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.