Истината е, че след 1989г. държавата започна бавно и последователно да избива своето население

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istinata-e-che-sled-1989g-darzhavata-zapochna-bavno-i-posledovatelno-da-izbiva-svoeto-naselenie/23075 SvobodnoSlovo.eu
Истината е, че след 1989г. държавата започна бавно и последователно да избива своето население

Размишлявах върху големият брой самоубийства в България в последно време и какво е довело тези хора до това състояние да решат да сложат край на живота си! Какво може да бъде толкова непреодолимо, непоправимо или неразрешимо, за да накара един човек да избере смъртта пред живота? Варианти много и всички водят до едни и същи последователни причини: Безработица водеща до безпаричие, невъзможност за покриване на разходи за дребни нужди, стрес, следователно лични и битови проблеми, безизходица, и когато дойде момента в който дори и надеждата, която умира последна умре, решаваш да посегнеш на живота си, защото помощ от никъде не идва... Истината е, че след 1989г. държавата започна бавно и последователно да избива своето население, лишавайки го от работа, доходи, защита и медицинска помощ, все неща които трябва да бъдат подсигурени на първо място за всеки един човек, като жизнено важни! Ако можехме да върнем живота на мъртъвците, със сигурност всички щяха да обвинят държавата за тяхната смърт и това, че управляващите не са се справили със ситуацията, захласнати да крадат и да конфискуват заложени къщи и имоти, за които собственици е било непосилно да изплатят лихвата към банката, което от своя страна можем да наречем държавно и банково изнудване на населението до смърт... Извода е, че държава попаднала в ръцете на убийци, се превръща в държава убиец, а народа в нея в потенциални бъдещи жертви или покойници. Единственото спасение е връщане на България към старият модел на управление!

Ива Иватта

Снимка на Ива Иватта.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.