Извънредното положение в България беше абсолютно ненужно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izvanrednoto-polozhenie-v-balgariya-beshe-absolyutno-nenuzhno/16027 SvobodnoSlovo.eu
Извънредното положение в България беше абсолютно ненужно

Извънредното положение в България беше абсолютно ненужно. Не само мерките не се спазваха, но и големите хранителни и тези за "черна" техника вериги работеха, както и общественият транспорт, като естествени инкубатори за култивиране и разпространение на вируса.

Ах, този "страшен" covid-19 вирус, който в България не направи нищо друго, освен да върне икономиката 5 г. назад. И още нещо - да отключи още повече, а и нови корупционни схеми, да обрече милиони на глад и стотици хиляди на безработица.

За всичко това "благодарете" на изперкулясалите Бойко Борисов и пагонения доктор Мутафчийски, които от сутрин до вечер говорят за морги и трупове, всяват паника и страх сред населението и отдавна трябваше да са с повдигнати обвинения.

Да не пропускаме, че съдилищата не работят, парламентът е суспендиран и сме в режим на диктатура от близо 2 месеца. Заеми, кражби, банкови афери и захранване на мафията, олигархията и мисирешките медии!

Отвратен и погнусен съм от овчеподобния български народ, който търпи тази гавра над себе си и с охота приема заповедите на своите инквизитори!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.