Изведнъж всички се загрижиха за вас, всички ви обгрижват и мислят за вашето здраве!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izvednazh-vsichki-se-zagrizhiha-za-vas-vsichki-vi-obgrizhvat-i-mislyat-za-vasheto-zdrave/16608 SvobodnoSlovo.eu
Изведнъж всички се загрижиха за вас, всички ви обгрижват и мислят за вашето здраве!

Знам, че водите скучен и безсмислен, еднообразен живот и разбирам реакциите ви! Искате нещо ново да ви се случи, нещо по-различно от гадното и бедно, депресиращо ежадневие, което не можахте да промените цели 30г. Да се почувствате център на света и да получите така желаното внимание от политиците, които ви пренебрегваха толкова години и ви нямаха за хора по време на всичките протести и молби за по-високи доходи, за да имате що-годе сносен живот! Егото да сте обсъждани-герои, преболедували и оцеляли във времена на "страшния" вирус, от който уж всички умирали и само малцина оцелявали включително и вие, ви кара подсъзнателно наистина да искате съществуването на този вирус, за да ви показват по новините, но това не е сценарий за филм и вие не сте на снимачна площадка, не сте герои, а наивници изпълняващи нарежданията на някакви луди и неадекватни глави и тикви, обявили епидемия в страна в която има по-малко регистрирани случаи на заразени на глава от население от всяка друга болест или вирус в света! Изведнъж всички се загрижиха за вас, всички ви обгрижват и мислят за вашето здраве!

Тези, които ви дояха, като крави за всеки преглед и ви цицаха, като кози за осигуровки, изведнъж започнаха притеснени да говорят за здравето на пенсионерите, умиращи от недоимък и глад до вчера! Не мислят за вас драги другари, мислят за пари и когато проумеете това, ще разберете и истината!

П.С. Аз изпаднах в същата депресия преди няколко месеца, но след 4 часова упойка, но за вашето овче състояние, в случай че не сте били упоявани, нямам обяснение - прощавайте!

Ива Иватта

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.