Кабинетът на сглобката е сглобил някакви териториални планове, които никой не е видял, но ще бъдат изпратени днес в Брюксел

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kabinetat-na-sglobkata-e-sglobil-nyakakvi-teritorialni-planove-koito-nikoy-ne-e-vidyal-no-shte-badat-izprateni-dnes-v-bryuksel/117456 SvobodnoSlovo.eu
Кабинетът на сглобката е сглобил някакви териториални планове, които никой не е видял, но ще бъдат изпратени днес в Брюксел

Кабинетът на сглобката е сглобил някакви териториални планове, които никой не е видял, но ще бъдат изпратени днес в Брюксел.

Очаква с министърът на енергетиката да се срещне днес с протестиращите, а премиерът-академик е поканил представители на синдикатите да си говори с тях. Какъв смисъл има всичко това, след като плановете, които никой не е видял, (освен бездарниците, които са ги писали), вече пътуват към Брюксел?

Най-добре ще е да изратим писачите на плановете в Брюксел. С еднопосочен билет и по етапен ред.

Любо Кольовски

4 Коментара

Леля от миналия век

преди 7 месеца

Нищо не зависи ни от министъра, ни от правителството! Решенията се взимат в Брюксел! Ето какви реални цели открито формулира и планира да постигне до 2030 г. ЕК на ЕС ! -премахване на личните автомобили; - ограничаване до забрана за консумация на месо и млечни продукти; „нормиране“ на закупуването на ново облекло до три единици годишно на човек; ограничаване на туристическите полети до веднъж на три години на човек Намаляването на потреблението ще бъде постигнато чрез многократно увеличаване на данъците и акцизите върху „опасните“ продукти от гледна точка на въглеродната неутралност, което да ги направи недостъпни за по-голямата част от населението (богатите дори няма да забележат няколкократно увеличение на разходите за храна или бензин за личните им автомобили).

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Баща съветва дъщеря си: - Дъще, време ти е да се задомиш и да намериш някой глупак. Ако не знаеш как, питай майка си!----- -Ако видите женен мъж онлайн, в два часа през нощта, не му пишете! Това е жена му. Патрулира!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Жена седи пред къщата си ошашавена. Съседка я пита: - Какво е станало? - Даже не знам как стана! Ключовете от гаража са в къщата, ключовете от къщата са в колата, а колата е в гаража!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

На пътя е спряло BMW и не тръгва. Отзад се е наредила голяма опашка от коли. Всички свирят с клаксоните. От BMW-то излиза красива блондинка, приближава се към най-близкият автомобил и казва на шофьора: - Господине, бихте ли погледнали, какво и има на моята кола, а аз тука ще натискам клаксона вместо вас...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.