Където е стъпил онзи сикаджийски плевел Плевнелиев, трева не расте

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kadeto-e-stapil-onzi-sikadzhiyski-plevel-plevneliev-treva-ne-raste/22354 SvobodnoSlovo.eu
Където е стъпил онзи сикаджийски плевел Плевнелиев, трева не расте

Резултат с изображение за плевнелиев идиот

Където е стъпил онзи сикаджийски плевел Плевнелиев, трева не расте. Пръв борец срещу Русия, но и верен агент на гнидите на българската държавна сигурност! Мекере.

Самият той - с агентурно досие!

Спомням си, че съвсем съзнателно разби автентичната интелигенция, само защото тя не го разпознава като качество. То оставаше и да го разпознае! Награди с висш държавен орден една тъпа като задник лелка-писателка, която е събрала около себе си цялата посткомунистическа измет. И вместо да си заврат писалките в задниците и да куткудякат, защото точно толкова им е твореското начало, тези говеда с писалки разбиха живота на десетки стойностни български автори и ги превърнаха в маргинали. По стар агентурен обичай! Направо ги прокудиха и им съсипаха живота, в уж демократичната ни республика.

Е, няма да ви чета! Никога. Нещастници и некадърници долни. Кога и в тази държава ще има справедливост бе, Господи!? Докога изкуствена, а не слънчева светлина...

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.