КАК ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ГЕРОИЧНО ДА ЗАГИНЕ! В ТИГАНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-demokratichna-balgariya-mozhe-geroichno-da-zagine-v-tigana/3989 SvobodnoSlovo.eu
КАК ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ГЕРОИЧНО ДА ЗАГИНЕ! В ТИГАНА

Демократична България внесли предложение в НС за оказване на военно-техническа помощ на Украйна. Ясно! И това лято искате да дебаркирате някъде с лодка. Вижте къде ще акостирате. Но там няма да са така внимателни и галантни като гардовете на ДПС.

Колко души ще плавате? Ако сте всички, ще ви подсигурим, дори не лодка, а малък рибарски траулер. В случай, че не загинете по пътя от някоя украинска мина /която не сте подсигурили вие, да не се похвалите после!/, ще ви гепят турските гемии. И рибарите ще ви продадат на Истанбулската рибна борса.

Защото при вас има всичко - сомове от родители мелези, кръглоглави ококорени червеноперки, сбабичосани моруни, сийки-хамсийки - все, ребята, все! Ще ви одерат люспите, ах как боли, като ти приберат онова, което блести, но това е Борса, паламуди Щатски!, Пазарна икономика, и ще ви замразят. Замразени в Натовска държава, обаче.

А после с хладилни камиони, на които регистрационните номера започват с 34, ще ви докарат обратно до магазинната мрежа в София. Който се прецака да ви изпържи и хапне от това, ще се е прецакал, естествено.

Малко стомашни болки, но идва пролет, животът продължава. А вие ще сте героично загинали На Свободу Украине.

Степан Поляков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.