КАКЪВ МРЪСНИК Е НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakav-mrasnik-e-nachelo-na-balgariya/18288 SvobodnoSlovo.eu
КАКЪВ МРЪСНИК Е НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ!

КАКЪВ МРЪСНИК Е НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ!Дали? Я звънни на холандския премиер и го попитай, защото той каза друго КО РУП ЦИЯ. Какъв мръсник е начело на България, все едно бай Тошо се е преродил в тоя олигофрен!

А някаква овца клета, преследва ББ с въпрос, защо Веселин Маринов, пак пял за герп!?!

Откъде ги копаете тия женици веее, синема гугу и мол, симбиоза?

Знаете ли, приятели, следя с интерес предизборните боричкания, където половината български народ са кандидати, а другата половина са гласоподаватели.

Една национална комедия, или трагедия, в зависимост от коя страна си, описана най- добре от Алеко Константинов.

Внимателно гледам еднаквите обещания на кандидатите и те включват само едно – разходи.

Разходи за строителство, което ни обещават, този път да е по- добро, с по- малък процент за възложителя, плочки, бетон, трамваи, тролеи, автобуси, маркировки, детски градини, училища, комини, от които дими озон и какви ли още не разходи.асфалт, стиропор, боя и т.н, и т.н.

Аз исках да чуя само едно – някой да каже, че ще се стреми да помогне на хората в един град, или село, да бъдат общност, да заживеят заедно, истински, и те сами след това да решат от какво имат нужда.

Не да се слушат истеричните крясъци на най- гласовитите, а желанията на мнозинството, което с правила и норми, да заживее заедно. Аз от това имам нужда вече 30 години, не от гранитогрес или винкели, не знам за вас.

„Юнкер 40’’ двойно препечена, тиквена.

Георги Дренчев

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.