Какво бъдеще очаква народ и държава, където беззаконието се е превърнало в норма за поведение на властта?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakvo-badeshte-ochakva-narod-i-darzhava-kadeto-bezzakonieto-se-e-prevarnalo-v-norma-za-povedenie-na-vlastta/20352 SvobodnoSlovo.eu
Какво бъдеще очаква народ и държава, където беззаконието се е превърнало в норма за поведение на властта?

"ГЕРБ няма да се съобрази с искането на БСП и няма да обнови състава на ЦИК преди изборите за Европейски парламент, обяви зам.-председателят на партията и шеф на ПГ Цветан Цветанов пред журналисти в парламента. БСП вече внесе проект за решение на Народното събрание, с което да се открие процедура за избор на нов състав на Централната избирателна комисия, чийто мандат изтича на 20 март." ГЕРБ за пореден път брутално погазват закона, като се прикриват зад стандартната си демагогия. А аз се питам: Защо аз, ти, тя, ние, вие трябва да спазваме законите, след като ТЕ, управниците нагло ни съобщават посредством медиите, че за тях закони няма? Какво бъдеще очаква народ и държава, където беззаконието се е превърнало в норма за поведение на властта? Добър или лош, законът трябва да се спазва и изпълнява и, ако не се спазва и изпълнява, настъпват хаос, диктатура, самодържавие в името на абсолютната власт на едни безогледни, алчни и крадливи авантюристи. В нашия случай - престъпници.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.