Какво велико чудо се оказа Денят на независимостта - почти същото като День Победы! Ако не бяха българите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakvo-veliko-chudo-se-okaza-denyat-na-nezavisimostta-pochti-sashtoto-kato-den-pobedy-ako-ne-byaha-balgarite/14820 SvobodnoSlovo.eu
Какво велико чудо се оказа Денят на независимостта - почти същото като День Победы! Ако не бяха българите

Откакто САЩ станаха независими всички други държави станаха зависими от тях. И откакто се освободиха от английско робство, официалният език стана... английски. Ние българите, като най-древните в Европа знаем все пак, че езикът владее територията, пък и сме го правили и правим до днес. Затова само българите и англичаните като единствени разумни нации сме образували тайно и с напълно користна цел двете военни суперсили в света. Ние направихме прокси аватара Русия, а англичаните - военното чудовище САЩ. Да си имаме силен гръб, че който много знае от другите - да заминава по дяволите. Където му е мястото. И да не си цапаме ръцете. Днес вече имаме и стратегическа преднина пред Обединеното кралство, защото освен Русия, вече и САЩ са български военен аватар. Доброто агне суче от две майки.

Впрочем, в такава конфигурация кой иска да воюва с нас?

Силни сме, господа, сега ни остава да станем и най-богатите в света и всичко е точно. Нямаме грижи.

Българи от старо време.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.