Киро, днес бих желал Просто да честитя празника на твоето правителство - Денят на хумора и Лъжата!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kiro-dnes-bih-zhelal-prosto-da-chestitya-praznika-na-tvoeto-pravitelstvo-denyat-na-humora-i-lazhata/3945 SvobodnoSlovo.eu
Киро, днес бих желал Просто да честитя празника на твоето правителство - Денят на хумора и Лъжата!

Киро, днес бих желал Просто да честитя празника на твоето правителство - Денят на хумора и Лъжата! Вече не съм сигурен, че осъзнаваш каква тотална щета сте за България и най-нормалната стъпка, която следва да направиш е да депозираш оставката на правителството. Отидете си с мир!

Хора, не трябва да мълчим и да бъдем пасивни към случващото се в Родината! Тези поставени лица водят страната ни към поредната национална катастрофа. Киро, привикай посланика на Украйна и му връчи нота да не се меси във вътрешните работи и да се разпорежда да преименуваме улици. Иначе му дай срок и да напусне страната с цялата си кохорта. Стига с двойните стандарти и лицемерието!

Защо прокуратурата не се самосезира по този казус, а иначе веднага образува производство срещу народния представител Елена Гунчева за изразяване на лично мнение? Отговорът е ясен - послушковци и изпълнители на поръчки. Относно военната помощ, Киро, заблуждават те много яко. Реално ние няма какво да дадем на режима в Украйна, защото това което имаме те го имат многократно повече. Никаква военна помощ. По-добре дай указания на Щаба си за бежанците срещу подпис да инструктират влизащите в България украинци да спазват законите на страната и да не се държат надменно, иначе екстрадация, не сме им длъжни.

Внимавай с темата Македония и като не си учил българска история изобщо не се занимавай. Македония за нас е това, което Украйна е за Русия. Почети малко!

И накрая въздържай се с обидни квалификации по адрес на президента Путин! Скоро Русия ще възстанови мира в Украйна и ще трябва да се върнем към нормалния начин на междудържавни взаимоотношения, но с тези обиди рушиш мостовете, а те трудно се възстановяват. Все пак България е мястото, където си се родил, почитай я!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.