КОГАТО ЦЪРВУЛИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-carvuli-upravlyavat-darzhavata/21186 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ЦЪРВУЛИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА...

Както и предположих, тези дни дори Императорът на Япония установи, че животът не е само песен и страданията няма да го отминат. Въпреки високият му пост, го сполетя наша Цвета. Сияейки с класа и стил като цървул във Версайския дворец, Пекинската патица рече следното относно Негово Императорско Величество:

Цвета Караянчева, председател на Народното събрание: "Спомня си много добре колко много хора е имало на посрещането, колко музика, имаснимка, на която той и Мичико играят хоро. И аз го попитах дали се е научил да играе българско хоро, научил се.".

Явно по фамилиарното обръщение, ПП /Пекинската патица/ е останала с впечатлението, че с Императрицата на Япония са си играли в детската градина в пясъчника и това позволява подобно обръщение. Коментарът дали Императорът се е научил да подскача на българско хоро, нямам интелектуалните и езикови сили да коментирам.

Хора, много е страшно положението. В цял свят има не само държавен протокол, който е задължителен за спазване от политиците, но и неща като първите седем години възпитание, класа, стил, тактичност и усет. Всичкото изброено - в явна липса при голяма част от управляващата хунта.

И нахлуват в международния официален протокол като хуните в Римската империя, горди от това, че са допуснати до място, което в пикливите им юрти не са си представяли, че ще стъпят!

То не беше Боку-Слънцето, вадещ трупове с багер и обарващ всеки чужд политик, който има неблагоразумието да се доближи до него, то не беше Цецкоу с интелигентния потресаващ поглед, то не беше ЦЦ /не Цецкоу, а Мамата на нацията/, пееща пияна "Цъфнал герб"....то не беше Барни Ръбъла на правото....със сигурност ще пропусна много заслужили политици от управляващите в този недостоен списък....

На техните избиратели от гетата и селата явно поведението и възпитанието им не прави никакво впечатление. Но пък светът е в потрес и се забавлява за сметка на България. Както се казва, политиците са временни, а срамът за нас е вечен....

Па-па-па....впрочем коя е столицата на Япония?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.