КОГАТО ЗВЕЗДИТЕ ТИ ГОВОРЯТ, А ТИ НЕ СИ СИ ИЗПИЛ ХАПЧЕТАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-zvezdite-ti-govoryat-a-ti-ne-si-si-izpil-hapchetata/19534 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ЗВЕЗДИТЕ ТИ ГОВОРЯТ, А ТИ НЕ СИ СИ ИЗПИЛ ХАПЧЕТАТА

След мистичното появяване на море в Търговище, ГЕРБ включи тежката окултна артилерия в предизборната кампания. Тук отговорно мога да твърдя, че някога уважаваните национални ежедневници, вече са се превърнали в жълти парцали, обслужващи управляващите. Само на мен ли не ми изглежда сериозно в национален ежедневник "компетентно" да се предполагат резултатите от вота на фона на....звездите!

Снизходително приемам твърдението, че 26 май е ден на кармична разплата. Не че звездите ми го казаха, най-обикновена логика. Но забавлявайки се с астрологията, мисля, че ретроградна планета от народен вид ще мине през небето на ГЕРБ и ще ги препъне в напъните към успеха.

Врачките и екстрасенсите са неизменна част от некадърната политика, която, като не може да намери самоутвърждаване в любовта на народа, търси одобрение от звездите за грешките, които прави.

Да очаквам ли към края на седмицата да се появят още врачки, вещици, ходжи и екстрасенси, които да направят колективно проклятие към враговете на ГЕРБ?!?

Май е по-добре, преди да ти говорят звездите, да си изпиеш кротко хапчетата и да погледнеш реалността навън. А кармична разплата за лъжите винаги има....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.