Кой е авторът на проекта? Имам да го питам нещо за килимчето

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-e-avtorat-na-proekta-imam-da-go-pitam-neshto-za-kilimcheto/122787 SvobodnoSlovo.eu
Кой е авторът на проекта? Имам да го питам нещо за килимчето

И аз ли да пиша за естетиката на златните арки и килимчето пред Невски?

Мне, мен ме интересува, че за това са дадени десетки хиляди от културните програми по разгрома и развращението на културата от Фандъчка и сие, разбира се, по европейски програми, които корумпираха, развратиха и подчиниха културата ни на "проекти", "програми" и "модели", чрез които организирано се овладяха милиони и подчиниха средата на ни чутовищни визуални и морални плюнки.

Чува се, че за червеното килимче от мазЪта на общината са дадени 30 000 лв. 

Проектът е одобрен при предишното управление на Фандъкова, но безпретятствено си добива място при управлението на Терзиев и Бонев.

Като принципал на СО можеше просто да откаже. Но на кого му стиска!

Да напомня, само преди месец, при екзалтираното взимане на власт с милиметри, се похвалиха, че този площад ще е нов, без коли, само за бещеходци. Но кой, кой да предположи, че ще се навеждаме пешеходни под златни арки и ще пристъпяме по килимчето от мазъта на Общината.

Иначе, естетически - това е чудесен екземпляр на позлатените неолиберали, ахъм да премина и да стана Герган, водени от социалистическото килимче на Боеко Аладинов и група играчи, и техните шутове.

Кой е авторът на проекта? Имам да го питам нещо за килимчето.

Гергана Пирозова

3 Коментара

Вероника Петрова

преди 4 месеца

Ами напълно сте права за тия идиотизми.

Коментирай

Иванова

преди 4 месеца

Порнография! Дори да е направено без стотинка от общината пак е грозно да е на площада.

Коментирай

Мухльо с претенции

преди 4 месеца

Просто Продължават Помията... Позлатена пластмаса и една вехта пътека от коридора към мазЪта... Това е горната граница... Иначе даваме оръжия в международни конфликти! Всъщност: и какво от това ни „доближава” до светлината?! И на кого му пука действително какво се случва в „Умно село”?!? Просто разцъкваме в мрежите за...суета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.