Кой носи отговорност за Банов, ако не е Борисов? Или тия 700 хил., за които иде реч са нещо незначително

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-nosi-otgovornost-za-banov-ako-ne-e-borisov-ili-tiya-700-hil-za-koito-ide-rech-sa-neshto-neznachitelno/20465 SvobodnoSlovo.eu
Кой носи отговорност за Банов, ако не е Борисов? Или тия 700 хил., за които иде реч са нещо незначително

"Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати. Всички избори сме ги минали в такава ситуация. Нека да покажат те какво са направили през годините“. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала, който създаде депутатът от БСП Елена Йончева с твърденията си за министъра на културата Боил Банов, съобщават медиите от Стара Загора. Странно е, че журналистите не коментират начина, по който премиерът се опитва да неглижира скандала. Та нали Банов е министър внеговото правителство за втори път? И когато е вкаран в "компромата" на Йончева е бил ВРИД министър на културата, тъй като титулярът Рашидов е отсъствал? Кой носи отговорност за Банов, ако не е Борисов? Или тия 700 хил., за които иде реч са нещо незначително, въпреки че размерът на сумата не е най-важното, когато става дума за спазване на законите и правилата, въпреки че и един лев е достатъчен, за да лъсне корупцията? Може би Борисов си мисли, че като дезертира от окопа, това ще сложи край на битката и ще му поднесе победата на сребърен поднос със синя ивичка по края? Борисов твърде лекомислено определя скандала като заяждане и се прави, че не разбира в какъв капан го вкараха.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.