КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ СТЕФАН ЯНЕВ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-se-strahuva-ot-stefan-yanev/3183 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ СТЕФАН ЯНЕВ

Краткият отговор е ПП, БСП и Възраждане. Бившият служебен премиер доби допълнителна популярност след уволнението си като военен министър.

Тези, които вярваха на Петков и Василев като новите месии, сега неминуемо ще прехвърлят предпочитанията си към Янев. Неговата поява на политическия небосклон в немалка степен обяснява падащия рейтинг на ПП. Натовският генерал, който бил близък до Кремъл.

Тази налудничава фраза обяснява вълненията пък при столетницата и при Копейкин. На Корни всички са й виновни – и Радев, и вътрешната опозиция, и международното положение. Че Български възход ще посегне чувствително към червения електорат, е ясно за всички. Че партията на Янев ще спре положителния тренд на Възраждане, също не е трудно да се предположи.

Едно е сигурно, Янев влиза мощно на политическата сцена. Сътресенията от появата му тепърва ще бъдат измервани от социолозите…

Владимир Танев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.