КОЙ ЩЕ ДРЪЗНЕ ДА СЕ ПОЯВИ НА БОТЕВИЯ ПЛОЩАД ВЪВ ВРАЦА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-shte-drazne-da-se-poyavi-na-boteviya-ploshtad-vav-vraca/2990 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ ЩЕ ДРЪЗНЕ ДА СЕ ПОЯВИ НА БОТЕВИЯ ПЛОЩАД ВЪВ ВРАЦА?

"Политически мърши, давате ли си сметка, че оскверняването на свещения Ботев стих "Тоз, който падне в бой за свобода / той не умира ..." - свещено верую, с което на уста са загивали всички български борци за правда и Родина от Освобождението насам, става само две - три седмици преди Втори юни?

Е, питам ви - кой от вас ще дръзне да покаже предателската си мутра на Ботевия площад? Кой ще срича "заветната реч" на Първи юни, докато гащите му треперят? Стиска ли ви, Радев, Рашков, Минчев, Христо Иванов и вся остальная ... евроатлантическа компания?

Ако пък Киро се изтъпани на тоя героичен площад, на който са освиркани толкова политически креатури и са потънали в нищото толкова "политически кариери", посрещането на Шипка и в Копривщица ще му се стори като "сън в лятна нощ"!

Внимавайте в Ботевите дни!

Гонете, залавяйте и съдете по бързата процедура осквернителите на Ботевото слово! Иначе да не сте си позволили да мърсите с жалките си предателски физиономии площада в родния ми град, над който се извисява като бронзов исполин, с перо и сабя, най-великият поет на света! Балканът ще ви прокълне!"

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.