Крадецът вика: Дръжте крадеца!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kradecat-vika-drazhte-kradeca/3082 SvobodnoSlovo.eu
Крадецът вика: Дръжте крадеца!

Крадецът вика: Дръжте крадеца!

Такава стана тя нашата работа. Най-гръмогласните обвинители в "рубладжийство" са именно онази инвалидизирана част от нашето общество, които винаги са живяли на партийна, фондационна или грантова издръжка. Тези лица не могат да се похвалят с голям трудов стаж, обикновено нямат професии и забогатяват здраво само чрез "граждански активности". Оказа се, че това е най-доходния бизнес в колониалната територия след "политиката".

Съвсем наскоро някой си Грозев, от "разследващия сайт Белингкет" обяви тържествено по телевизиите, че са разкрили много юридически и частни лица финансирани от Русия с цел производство на фалшиви новини. Спомних си, че това същото лице беше "разкрило" и други подобни работи в Сирия, които обявяваше със същата тържественост, но нито тогава, нито сега някой е видял доказателствата от техните "разкрития". Да не говорим, че официалната политическа и държавна власт беше дадена в техните ръце, на техни хора, но доказателствата за руско финансиране у нас така и не видяха бял ден. Само празни приказки по темата и съчинения по преживяно на сън. И всичко това срещу сериозно финансиране от Отворено общество на Сорос и от други фондации.

Кое, обаче, е напълно доказано по темата?

------------------------------------------------------------------------------------------------

Безспорно доказано е финансирането именно на такива разни "обвинители" и "говорители на истинските новини" чрез фондове и фондации! Имената им висят на списъци, публикувани от самите организации, които ги финансират. Ако ги разгледате внимателно голяма част от тях са депутати в парламента, министри и прочее - все чужди наемници срещу заплащане. Техните фирми управлявани от подставени лица са винаги свързани с държавно и европейско финансиране. Това са новия вид еничари, чиято задача и в онова време и сега е да унищожават собствения си народ и родина. Срещу блага!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

И когато дойде Съдията кой трябва да бъде преследван и съден? Обвинените в "путинизъм, русофилство, рубладжийство и прочее", за които нищо и никога не е доказано или онези, за които всичко се знае и е напълно доказуемо пред всеки съд? Мисля си, че този път номера с "който вика по-силно" няма да мине, нито организираното от правителството площадно русофобство с помощта на хиляди вкарани украинци. Нищо няма да мине просто ей така! Приказките са си приказки, но когато фактите заговорят и боговете ще замълчат. Едва тогава ще видим цялата истина въоръжена с меча на справедливостта.

Дотогава ще слушаме само глупости! Изречени срещу много много пари.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.