КУЛТЪТ КЪМ ЛИЧНОСТТА ОТИВА КЪМ МАВЗОЛЕЙ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kultat-kam-lichnostta-otiva-kam-mavzoley/16241 SvobodnoSlovo.eu
КУЛТЪТ КЪМ ЛИЧНОСТТА ОТИВА КЪМ МАВЗОЛЕЙ

След като окрадоха държавата, гербавите решиха да подхвърлят някое парче хляб на матрияла заедно с....тениска със светлия лик на Онуй. Да си имат хората, да го чувстват по-близо до себе си /макар че по логика, ликът му ще е по-близо до търбуха, а не до сърцето/.

Сталин и Вълко Червенков вероятно се въртят като хеликоптери в гроба от черна завист. То тяхното култ ли е, пародия някаква. Я гледайте сега какво става - по 20 часа от 24часовото телевизионно време съзерцаваме от екрана Онуй във всякакви фази на психопатията. Скачаме според въжето, което ни отпусне. Гладуваме по Негова заповед.... Носим тениски с лика му. Всичко на Територията става в Негово име. Тьотките недоуважени се кълнат в Него.

Както са тръгнали работите, предлагам направо да започваме да градим мавзолей или пирамида - по Негов избор. Да е достойна за Него. Ще го балсамират и натъпчат със слама и ще водим внуците да Го гледат и да се кръстят какво чудо е минало през Територията на българите.....

Елена Гунчева

Снимка на Ние сме Шести септември - страница на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.