ЛЪЖЕШ, БОЙКО! Ти открадна резерва на здравната каса и уби здравеопазването в България!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/lazhesh-boyko-ti-otkradna-rezerva-na-zdravnata-kasa-i-ubi-zdraveopazvaneto-v-balgariya/18428 SvobodnoSlovo.eu
ЛЪЖЕШ, БОЙКО! Ти открадна резерва на здравната каса и уби здравеопазването в България!

Приказките на премиера, колко пари бил „дал“ за здравеопазване са абсолютна лъжа! Борисов нищо не дава, това са нашите пари! Борисов и бандата му само взимат! Пак от нашите пари за здраве и лечение на близките ни!

През 2011г. кабинета на Борисов 1 и ГЕРБ национализира – ОТКРАДНА 1.5 МИЛИАРДА лева от резерва на здравната каса! Това престъпление слага началото на колапса на здравната система, защото поставя касата в тотална зависимост от държавният бюджет и волята на управляващите и обрича на мизерия държавните и общиснки болници, разчитащи само на издръжка от плащания по усвоени пътеки от Касата. ОТКРАДНАХА парите за здраве, за да ги прехвърлят към по лесни за крадене схеми! За последните десет години десетки хиляди българи умряха от лечими болести! За тях пари и хеликоптери нямаше. НО ЗА ГЕРГОВ И ПЕЕВВСКИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ИМАШЕ!

Това е истината. Българите са най-болната, бедна и изчезваща нация, защото ги управляват най-алчните, нагли и лъжливи престъпници, които историята ни познава. Крадат дори от лекарствта на онкоболните, от храната на децата в детските градини, от помощните средства за инвалидите, от асфалт, стиропор и бетон. Това зло трябва да бъде изринато. БОЕЦ водим тази битка и разобличаваме лъжите на управляващата ни мафия.

Мафията убива.

Корупцията убива.

Некадърността убива.

Борисов убива.

Продължаваме!

Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор!

НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС!

#СТОПГЕШЕВ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

http://www.boec-bg.com/archives/2505

България Обединена с Една Цел

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.