Мафията най-после официално се събра и ни се представи заедно. Не очаквайте скоро да паднат! Идват местни избори - България вече е разпределена!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mafiyata-nay-posle-oficialno-se-sabra-i-ni-se-predstavi-zaedno-ne-ochakvayte-skoro-da-padnat-idvat-mestni-izbori-balgariya-veche-e-razpredelena/111343 SvobodnoSlovo.eu
Мафията най-после официално се събра и ни се представи заедно. Не очаквайте скоро да паднат! Идват местни избори - България вече е разпределена!

Днес е тъжна дата за България!

Мафията най-после официално се събра и ни се представи заедно. Не очаквайте скоро да паднат! Идват местни избори - България вече е разпределена! Ще поиграят някакви долнопробни скечове, че нещо се боричкат и толкоз! Предстои тотално превземане и окопаване!

Народът е отчаян, беден и наплашен!

Идват тежки времена на преследвания, гонения, списъци, врагове, война!

Ще издържат най-силните! Не за първи път България е изправяна пред това!

А можех да съм по-оригинална и забавна, но уви, за първи път ми се дорева на химна не от гордост, а от жалост за България!

В едно вярвам, че и това ще мине, но ще платим ние, българският народ!

Другото, на което се надявам е, че ББ е подъл и за година ще ги задуши в прегръдката си, но какво от това - просто по стар обичай Биби ще почисти структурите на мафията, за да я оглавява! А днешните ще се престорят отново на опозиция, на човек да му се доповръща от вулгарните им акробатики!

О, забравих, горното се оправдава с една фраза - в името на Украйна! Горко ми, че имам приятели, които вярват, че днешния ден е победа!

Но аз на осъзнатите мекерета ще отговоря:

Да живее България!

Гергана Пирозова

2 Коментара

Преселенец

преди 10 месеца

Айде стига де, по лошо от досега няма да е. Ама и по-добро няма да е. Просто както винаги: србско, кюфтенца и по три преди лягане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.