Мафията започна да пише закони в българския парламент, скрита зад европейска реторика

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mafiyata-zapochna-da-pishe-zakoni-v-balgarskiya-parlament-skrita-zad-evropeyska-retorika/23440 SvobodnoSlovo.eu
Мафията започна да пише закони в българския парламент, скрита зад европейска реторика

Докато държавата имаше договор с човек като мен и ползваше на безценица каквото й е нужно в своя полза, всичко тайно и секретно го чувах от престъпниците в частни, съвсем непринудени разговори. Дебнехме се като котка и мишка, докато мишките превзеха държавата! Европейски вятър надуваше платната на бандитите и ние, светлите сили, загубихме битката, предадени и продадени отвътре и отвън.

Вече нямаше място за цялата истина!

Беше тъжно, днес вече е трагично. Престъпността се сля с държавата и от държавните постове взе да уведомява другите престъпници от какво да се предпазват. Мафията започна да пише закони в българския парламент, скрита зад европейска реторика. Нещо повече! Ще има проверки по бензиностанции - предупреждава се по телевизията, ще проверяват митниците - една седмица говорене по медиите, ще проверяват къщи на милиардери - следва публично изявление.

Сега ЦацарOFF ще проверява луксозните возила!? И отново гръмко обявление, за да направят котараците на ГЕРБ каквото трябва. И отново всичко да е наред! Както винаги е било.

Другарю ЦацарOFF, не се напъвайте за рейтинг, защото такъв няма да имате. Нито вие, нито институцията ви! Причините са по-големи от вас самият и в това не се съмнявайте. По-добре кажете, за тези 100 000 месечно, които ви носили, че вече изгаряме от нетърпение да разберем в какво са инвестирани. Нали много "инвеститори" се появили в мафиотската ни държава напоследък, та и ние данъкоплатците да знаем имената им...

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.