МАЙНАТА ВИ на изборите, на преференциите, на законите, на престъпната ви власт!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/maynata-vi-na-izborite-na-preferenciite-na-zakonite-na-prestapnata-vi-vlast/20332 SvobodnoSlovo.eu
МАЙНАТА ВИ на изборите, на преференциите, на законите, на престъпната ви власт!

От десетилетия изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията.

От десетилетия мафията регламентира, организира и контролира изборите.

От десетилетия изборите водят до един и същи резултат, без значение коя марионетка и кой проект на мафията и ченгетата бива избиран.

През последните дни мафията окончателно лиши гражданите от някакъв избор и дори имитацията на избори, която се предлагаше бе отменена и вече изборите са само формалност. През последните дни, месеци и години и стотиците скандали и гейтове свалиха маските и разкриха престъпната същност на управниците ни. ДжиПиГейт, ДДСГейт, ЦУМгейт, ЯневаГейт, Ало, Ваньо, Ти си ги избра, КръстникГейт, НовичокГейт, СуджукГейт са само много малка част.

Това има и добра страна, мислещите осъзнават, че мафията може да бъде отстранена само с битка на площадите. Първо отстраняваме дебелите от властгта, после редим всичко останало. Става явна заблудата, че чрез избори, докато мафията ни управлява може да се промени нещо. Абсолютно неразбран е за мен неистовият напън на всякакви партии и организации обявяващи се за опозиционни, десни и демократични да участват в изборите на мафията, като предварително знаят, че дори и да бъдат допуснати до властта нищо няма да могат да променят. Исторически доказано. Прилича ми на "ние се борим срещу онези, ама много искаме да сме като тях". Стремеж към властта заради самата власт, а не стремеж към промяна и справедливост. Щом влизаш в схемите на мафията, ти ставаш част от статуквото и няма значение какви са намеренията ти, резултата е предизвестен. Ако тези партии имат искрени намерения да се борят срещу мафията, то те трябва застанат до гражданите в техните битки срещу това зло. А тях ги няма. Но не е късно. Никой никога и никъде не се е преборил с мафията с референдуми, избори и манифестации пред заключени сгради. Нужни са твърди действия.

Непримиримите граждани и свободните медии оставаме единсвтената сила, която може да се пребори с дебелите. Без заблуди, без илюзии, без наивност и повтаряне на едни и същи грешки. Стратегия, план и бой до дупка.

БОЕЦ стратираме инициатива за гражданска номинация за главен прокурор. Задължително условие, за да отпушим съдебната система, блокирана от корпулентните фигури на Пеевски и Цацаров. И успоредно с това организация на протест за сваляне и отстраняване на мафиотското правителство на Борисов. Протест, бунт, гражданска революция, както щете го наречете.

Следващи стъпки:

Закон за Лустрацията.

Промяна на Изборният Кодекс и въвеждане на граждански контрол върху изборният процес, електронни и мажоритарни избори.

ВНС и старт на реални реформи.

Справедливост и възмездие. И не се лъжете, нито ДПС, нито БСП, нито ОП, или която и да е от ченгеджийските шайки е алтернатива, трябва да изринем цялото блато.

БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Писна ни от лъжи, грабеж и самозаблуди. Решението е, гражданите да вземем инициативата, ние да водим събитията и да си редим държавата. БОЕЦ не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта, после следва всичко останало.

Призоваваме всички организации и будни граждани осъзнали нуждата от твърди действия да се свържат с нас.

Последните събития са ясен знак, че управляващите са в паника и се опитват чрез въвеждане на тотална диктатура да запазят престъпната си власт. Страховете им са оправдани и колкото повече стискат властта и по-силни са репресиите , толкова по бърз и печален ще е техният край!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.