Мазния дебелак Каракачанов и циганоподобния му авер са негативна реклама за всяко Трансджендър движение!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mazniya-debelak-karakachanov-i-ciganopodobniya-mu-aver-sa-negativna-reklama-za-vsyako-transdzhendar-dvizhenie/23522 SvobodnoSlovo.eu
Мазния дебелак Каракачанов и циганоподобния му авер са негативна реклама за всяко Трансджендър движение!

Евродепутатът Николай Бареков направи ексклузивен коментар!

Публикуваме поста му от Фейсбук:

Хора, не е ли време да осмислим фактите като едно цяло: 2017 беше ключова за нашествието на Либерастите. Джендърът и "социалната роля на пола" нахално изместиха фундаменталната връзка и фундаменталното биологично и природно различие на двата единствени пола - мъжът и жената. Той и Тя. Но се появи едно нахално ТО, което е на път да ни убие: Движението #МеТоо се превърна в лов на вещици (изнасилвачи) и тръгна от Холивуд да превзема света.

Мъжът от мачо беше сатанизиран в насилник. Сексът вече няма място в отношенията мъж/жена - според Холивуд. Жените и някакви подобия на хермафродити изместиха джедайте от любимата ни приказка STAR WARS. В следващата серия очаквам джедай от трети пол или поне някоя Йода със специфична "полова роля".

В Париж изхвърлиха Дядо Коледа и самата Коледа и се обявиха за чиста столица. Идиоти! Кристияно Роналдо е символът на 2017 не само заради златните си топки. Направи семейство сам със себе си и пет деца почти сам, без да има нужда от жена и без да прави вероятно секс с нея. Ако не е Гей или нещо подобно, то поне е Гей икона и самодостатъчен символ за всички ЛГБТ активисти.

Думата на изминалата година е Трансджендър, каквото и да значи тази измишльотина. Почти всеки човек над 35 години, решил да прави деца, не прави секс със партньора си, ами тича при доктора да му прави инвитро, че с една бременност на куп да роди две-три бебета и да не си губи времето с глупости. Къде е тук природата, къде е Бог, любовта и божията воля?! И въобще не говоря за хора с медицински проблеми. Всеки афганистанец или циганин може да вземе за три дни европейски паспорт в сканинавските страни, ако се обяви за травестит или сключи брак по сметка с някой местен извратеняк или педераст. Истанбулската конвенция, която превръща децата ни в полови джендъри. Сергей Станишев, който я защитава.

Нашите отвратителни дебели и мазни Патреоти Бай ганьовци, които отвратиха народа от патриотизма. Охлюви като мазния дебелак Каракачанов и циганоподобния му авер са отлична негативна реклама за всяко Трансджендър движение, което рекламира победата на либералното над консервативното. Ако "Каракачанов, Сидеров, Симеонов и другите михлюзи" са консерватори и патриоти, то по-добре ме пишете за джендър мен! Заявявам го най-отговорно. Това са само част от фактите. Останалите си ги допишете вие. 2017 беше преломна за нашествието на Либерастите от цял свят. Сега е моментът последен за отпор.

След 2018 вече ще е късно и двата пола ще останем малцинство. Човечеството очевидно е стигнало някакъв предел и върви към самоунищожение. Ние сме стигнали на ръба и на Сорос му остава само да ни бутне в пропаста. Coincidence. Така казват англичаните на струпаните случайно неслучайни събития. Винаги имат връзка помежду си и водят към една цел. Добро утро от Страсбург! Замислете се....

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.