МОИТЕ ВЪПРОСИ: Някой може ли да ми обясни, понеже съм прост:

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/moite-vaprosi-nyakoy-mozhe-li-da-mi-obyasni-ponezhe-sam-prost/16423 SvobodnoSlovo.eu
МОИТЕ ВЪПРОСИ: Някой може ли да ми обясни, понеже съм прост:

МОИТЕ ВЪПРОСИ

Някой може ли да ми обясни, понеже съм прост:

1.) Защо не мога да ходя сам в парка, а мога да ходя сам по улиците?

2.) Защо човек с куче може да се разхожда в парка, а аз, без куче, - не мога?

3.) Защо всички магазини, и тото пунктовете, работят, с някакъв режим, наистина, но работят, а само книжарниците са абсолютно забранени?

4.) Защо събиране на повече от двама души е забранено за мен в Русе, където няма нито един заразен, а за софиянци в София, с 250 заразени, събиране например, на 30 души, в Правителството, това не е забранено?

5.) Поради каква причина оня смешен генерал с червените лампази се държи толкова надменно и демонстрира едва сдържане на досадата си по време на пресконференция?

6.) Дей Радев и хилядният му щаб, кво правят, дей Десито, няма ли да ходят в чужбина?

7.) Агент Иван тези дни продаде ли нещо (имоти по Черноморието, казарми, сгради, терени и др.), купи ли нещо (самолети, танкове, кораби, подводници и др.) с нашите пари, без никакви комисиони?

8.) Само с половин година ли ще бъде отложено лятото, както обяви Красивата министърка със 116-те милиона?

9.) Ко стана с Божков, с Доган, със Шиши и майка му, с Цецо, Цеца, Цацо и Цуца, с внасяния боклук от чужбина, с къщите за гости, с Барселона, с европарите, с цената на бензина, с разследването на Иванчо Гешев на приватизацията?

10.) Цъфна ли магнолията на Баце в с. Банкя?

Акад Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.