Моля, помнете, за да не се случва пак и отново. Виктор Димчев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/molya-pomnete-za-da-ne-se-sluchva-pak-i-otnovo-viktor-dimchev/127055 SvobodnoSlovo.eu
Моля, помнете, за да не се случва пак и отново.  Виктор Димчев

Възраждане се разпадна очаквано. 

Причината за това е, че тази партия беше част от предварителната изкуствена сглобка, която трябваше да роди Нова България, подобно на Нова Русия.

Преди да сме забравили за Костя, както забравихме за Янев, Бареков, Яне и останалите, е добре да запомним, че именно Възраждане започнаха бунтовете от 2020, които направиха милионери Кирил, Асен, Христо и компания. 

Хубаво е да се знае, че именно тази разпадаща се сглобка прати, организира и режисира протестите с парите на олигарсите от 2020, великите народни изхвърляния на умряла риба и останалите хаджигеновщини. 

Моля, помнете, за да не се случва пак и отново.

Виктор Димчев

4 Коментара

Глас от народо

преди 2 месеца

Тоз него и срам ве! Тоз плюи по каузата Възраждаме. Плюи лично по най-светлейший ни доктор Костя. Дето ,че ни води през пустинята и ,че спре Малко Искър при Роман в името народо. Да се единим братя окол най-светлейший ни доктор Костя!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Този, на снимката, има страхотен тен.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Oт понеделник фермерите спират ефективните протести -- "Имаме разбирателство по трите точки, които бяхме поставили предварително. Към момента, това, което е важно е, че спираме ефективните протестни действия от понеделник. Събота и неделя вече бяха отменени. Ще се изготви текст на споразумение, между нас като представители на бранша и премиера, който да бъде разписан от всички", каза председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов. --- Казах ли ви аз за Илия Проданов

Коментирай

Добре е да запомним ...

преди 2 месеца

Именно Възраждане започнаха бунтовете от 2020 ... Другите делюзии не ги разбрах ... Явно яко се е нагърмял ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.