МУХЪЛ, МИРИШЕ НА МУХЪЛ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/muhal-mirishe-na-muhal/20250 SvobodnoSlovo.eu
МУХЪЛ, МИРИШЕ НА МУХЪЛ

Б.Б. и неговите оръженосци се хвърлиха като матросовци да вадят боен арсенал преди изборите. Оказа се,че оръжията им са ръждясали, допотопни, пещерни…

Чудят се какво още да извадят, за да оправдаят своята титанична некадърност да управляват.

Ето най- прясната партенка, казана от Б.Б., чиято мечта някога е била да влезе във факултета Държавна сигурност, ама е нямал дупце: „Държавна сигурност не си е отишла, сега синовете и внуците им работят по-силно от преди”.

Това са лафовете на Борисов и неговите хора без аргументи: кои са, къде са, как така им позволи? Ами нали неговият заместник – вицепремиера Каракачанов е бивш човек на държавна сигурност. Аз ли го сложих? Нали най-големият му коментатор в тяхната телевизия е мръсен доносник – Коритаров. Нали бащата на неговия заместник – Цветанов, е бил най-верният човек на шефа на държавна сигурност генерал Шопов? Бил му е шофьор. Защо държи Цветанов , а не го изгони? Борисов, и на теб ти се искало да станеш офицер от държавна сигурност, ала акъла ти е бил за факултет „Противопожарна безопасност”.

Стефан Северин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.