На 9-ти май 1945 г. Червената армия приключи денацификацията и освободи цяла Европа от фашисткия режим

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-9-ti-may-1945-g-chervenata-armiya-priklyuchi-denacifikaciyata-i-osvobodi-cyala-evropa-ot-fashistkiya-rezhim/3126 SvobodnoSlovo.eu
На 9-ти май 1945 г. Червената армия приключи денацификацията и освободи цяла Европа от фашисткия режим

На 9-ти май 1945 г. Червената армия приключи денацификацията и освободи цяла Европа от фашисткия режим на Адолф Хитлер, предизвикал Втората световна война.

За тези, които са забравили, припомням, че фашистката армия на Хитлер покорява буквално за три месеца цяла Европа, но кафявата чума бива победена от непобедимата армия на Альоша.

77 години по-късно историята се повтаря. Западът отново се опита да възроди фашизма и нацизма, а на Червената армия отново ѝ се налага да извърши денацификация, която със сигурност ще завърши успешно.

Тъжно е, че историята се повтаря и за България чиито управници отново са на грешната страна! Още по-тъжно е, че разни псевдодемократи и псевдомиротворци се опитват да ни накарат да забравим за подвига на Червената армия, но ние няма да забравим!

Поклон пред паметта на милионите загинали войни в борбата срещу фашизма! Честит празник! Честит ден на победата!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.