Набеденият за журналист, че и разследващ такъв, е неуморен в усилията си да измисля и разпространява небивалици, в които и тай едва ли си вярва

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nabedeniyat-za-zhurnalist-che-i-razsledvasht-takav-e-neumoren-v-usiliyata-si-da-izmislya-i-razprostranyava-nebivalici-v-koito-i-tay-edva-li-si-vyarva/54744 SvobodnoSlovo.eu
Набеденият за журналист, че и разследващ такъв, е неуморен в усилията си да измисля и разпространява небивалици, в които и тай едва ли си вярва

Набеденият за журналист, че и разследващ такъв, е неуморен в усилията си да измисля и разпространява небивалици, в които и тай едва ли си вярва. Сюжетите му наподобяват посредствени шипонски съчинения, които не се подчиняват на никаква логика и не дават отговор на елементарни въпроси, като например защо могъщата руска държавна машина все още не е ликвидирала главния враг на Путин и Кремъл? И още десетки подобни въпроси, взети от поредицата "Юношески романи" на издателство "Народна младеж".

"Повече от 860 дни Алексей Навални е в затвора, състоянието му се влошава периодично и има тревожни сигнали. През по-голямата част от това време той се държи абсолютно противозаконно и противоконституционно в карцер. През всички тези месеци ние видяхме няколко различни опита здравословното му състояние да бъде влошено по изкуствен начин.", коментира в „Здравей, България” разследващият журналист Христо Грозев.

„При него в карцера се вкарваше втори съкилийник, който винаги имаше някакво инфекциозно заболяване. Очевидно – с надежда и Навални да получи такова”, посочи разследващият журналист. Той допълни, че през последните седмици има влошаване на здравето на руския опозиционер, който е загубил повече от 10 кг.

„Има много силни болки в стомаха, които не могат да бъдат диагностицирани. Местната медицинска служба отказва да му даде резултатите от изследванията и да му обясни какво става с него. Да не забравяме, че той беше отровен неотдавна с „Новичок”, каза още журналистът.

Грозев разкри, че човек от администрацията в затворите е сигнализирал адвокатите на Навални, че се готви провокация срещу него, която ще бъде под формата на сбиване с негов съкилийник. „Това е стар трик, използван от КГБ и ФСБ, за да се разправят със своите врагове”, подчерта той.

Непонятно е защото Филмовата академия награди филма с участието на Грозев с "Оскар" и единственото разумно обяснение е че Грозев и лентата са вкарани в неубедителните и елементарни схеми на САЩ във войната им с Европа и Русия.

Грозев и Навални напомнят оная комедия от преди няколко години със Скрипал и щерка му, дето руските шпиони безуспешно тровиха с "Новичок" в английския град Солзбъри.

Любо Кольовски

2 Коментара

бат пешо

преди 1 година

и борис бекер беше в затвора...не чухме нищо от разследващия грозев по този случай !!! може ли така а ? значи пак Наши и Ваши...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.