НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА УТРЕШНИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nagla-provokaciya-na-upravlyavashtite-za-utreshniya-nacionalen-praznik/16767 SvobodnoSlovo.eu
НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА УТРЕШНИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

НОВИНИТЕ ДНЕС, 02.03.2020 ГОДИНА:

- НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА УТРЕШНИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

В унисон с изискванията на американските си господари, управляващите направиха всичко възможно да омаловажат утрешният национален празник – Освобождението на България от турско робство. За да не почетат българите празника и случайно да не почетат Русия, която ни освободи от робството, Щабът за борба с коронавируса /в случай, че дойде в България/ излезе с препоръка за отмяна на тържествата на връх Шипка! Един генерал-майор Мутафчийски, се уплаши от вируса, а нашите предци не са се уплашили от смъртта, раните и студа през зимата на 1878 година. Срам и позор за офицерите ни, които дори не възразиха на това кощунство. Явно вирусът вирее само на връх Шипка, на мачове, театри, киносалони и партийни мероприятия на ГЕРБ няма опасност! Глупаво, необмислено и поръчково решение, което постигна обратният ефект. Българите помнят какво се е случило на Трети март, помнят Освободителя ни, благодарни са на Русия, дала хиляди жертви за свободата на България. Затова и тази нагла провокация вбеси българите. Президентът Радев заяви, че ще присъства на връх Шипка и ще произнесе приветствие към българите послучай националния празник. Призовавам всеки, който се чувства българин, да почете утрешния празник и да покажем на управляващата шайка и американските им господари, че българите имаме история и винаги ще я помним. Защото тя ни поддържа и дава надежда в тъмни времена като днешното.

- ГМР ПРИ ТУРЦИТЕ В ДЕНЯ ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО

Дори кризата с бежанците не оправдава Бойко Борисов днес, вместо в България, да е на посещение в Турция при Реджеп Таийп Ердоган. И вместо достойно поведение, нахилен като пача да се мазни на турския президент, защото го е страх какво ще се случи с властта му, ако бежанците преминат българската граница. И по-лошото, наистина е добре да имаме споразумение с Турция, но каква е цената за това? Да бъдем проводник на турските национални интереси в Европейския съюз. Вместо като православна и християнска Гърция да отстояваме и защитаваме границите си, ние разчитаме на милостта и съжалението на турския президент. Срещу това да лобираме за него пред Брюксел. Грозна и противна политика, която няма да доведе до добър край. Защото Европа също няма да забрави позицията ни. Както ние не забравихме как европейските държави преди векове, заради добрите си отношения със султана, предадоха християнска България!

- ТОЛ-СИСТЕМАТА РЕЗОННО СЕ ИЗДЪНИ

Както и всяко българско чудо на управляващите през последните десетилетия, и днес тол-системата, подготвяна от няколко години, се издъни и показа, че може да усвоиш пари, но като си некадърник, нищо не става. Не могат да се заплпатят таксите, не работи самата система с часове. И това още първия ден. Пълен хаос, като никой нищо не разбира. Съчетано с пълното недоумение къде важи тол-системата, покрай непрестанните промени и отпадане на пътища от нея. Но пък управляващите се похвалиха, че само вчера са събрани 230 000 лева от тол-такси. Тях това ги интересува – парите. А данъкоплатците – кучета ги яли, да се оправят с некадърно направената система. Ако съвсем се издъни – нова поръчка с нови пари и нови комисионни. Такава абсолютна некадърност, съчетана с алчност и корупция, никъде по света няма!

- ГРИША ГАНЧЕВ ОПРАВДАН. СИНЪТ НА БОЖКОВ – АРЕСТУВАН.

Спецсъдът след години разследване и заседания, днес оправда напълно Гриша Ганчев и сина му за данъчни измами, заплахи за убийство и т.н.. Да напомня, че преди години също бяха арестувани, с големи хвалби на прокуратурата по медиите, с разследвания и закани срещу „престъпниците”. Сега нещо не виждам хвалби на прокуратурата. Само виждам, как всички ние, българите, ще плащаме обезщетение на несправедливо обвинените в Страсбург и то за много пари. Пак днес Човекът с каскета реши, че трябва да арестува и сина на Васил Божков. Явно вместо организирана престъпна група, си имат организирана семейна група. И някак си не мога да избегна съмнението, че всичко това се прави, за да се притиска Божков да се върне сам от ОАЕ, за да спаси близките си от тормоза на прокуратурата. А още по-интересно е, защо Цацаров, който години беше главен прокурор, и който познава всичките тези хора, не намери нищо съмнително в поведението и дейността им. Защото тази дейност си е съвсем публична. Да не се окаже, че прокуратурата се хвали, а ние плащаме, плащаме, плащаме....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.