Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/narodat-ahmed-horata-spasiha-polozhenieto-dnes-realnite-hora-turski-i-balgarski/14634 SvobodnoSlovo.eu
Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български

Днес цял ден бях на Росенец. Въстаналите граждани се прегърнахме с мобилизираните членове на ДПС и пяхме химна заедно. Съгласихме се, че сме братя, имаме едно Отечество и един национален флаг.

Слагам точка на отношенията си с Ахмед, заради когото навремето, по комунизма, подписвах отворени писма, когато беше опасно.

Днес Ахмед се опита да запали моето Отечество. Застана с партията си срещу Конституцията, закона и народа. Българския народ, който - както знаем от Левски - включва и българи, и турци, и цигани, и власи, и гагаузи, и евреи, и каракачани и всички, които приемат Конституцията. Но българският народ, Ахмед, отново излезе по-мъдър от провокатори като теб. Българският народ няма нужда от теб.

Гадина. Нямам думи.

Ахмед се опита да стартира война. И той пази мира? Тази гадина не пази мира. Българският народ пази мира. И в турския, и в българския си вариант - народът пази мира. Народът, не Ахмед, пее химна заедно.

Защото днес на Росенец беше народът. Не бяхме умните и красивите. И народът се прегърна с членовете на ДПС, ясно обозначени с бели каскети. И народът, протестиращ и ДеПеСиращ, обяви, че всички сме братя. А в същото време, сега разбирам, ръководството на ДПС, събрани като тарантули във влажна и тъмна дупка, са продължавали да провокират по медиите, Докато ние, навън, на жегата, бяхме заедно, а граждани от Бургас и Айтос раздаваха вода безплатно. Защото чули по радиото, че нещо става и се сетили, че в тази жега на хората ще им трябва вода. И закупили и дошли. И раздаваха. На всички - ДПС, протестиращи и всякакви.

Тази вода винаги ще си я пазя.

Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български.

Ще се разправям с теб лично. Запомни това. Разбери го. Проумей го. Никога няма да ти простя.

30 години те пазих, и жалката ти партия, от екстремистки нападки.

Свърши.

Меди Доганов, заради теб рискувах едно време работата си и семейството си и свободата си. А ти се оказа подла гадина. Изумителен подлец. Презряна твар от тинята.

Не ме заслужаваш и никога не си.

Мръсник и предател. Твой смъртен враг съм. Това е завинаги, знаеш.

Ти избра това.

Всеки избор си има цена, Меди.

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.