Не, интересите на Украйна не са интересите на България!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-interesite-na-ukrayna-ne-sa-interesite-na-balgariya/112484 SvobodnoSlovo.eu
Не, интересите на Украйна не са интересите на България!

И ето как се събудихме с министър на отбраната, който пък дълги години съветва МО на Украйна безплатно, както сам твърди, но явно назначен от украинците, щом фигурира като такъв! 

Няма място по света, в което това да не се нарича не просто конфликт на интереси, а национално предателство, защото работи в полза на чужди интереси. Не, интересите на Украйна не са интересите на България!

Не, България не е Украйна! Нашите служби не са украински, нито работят за Украйна! Така трябва да бъде, но се оказа, че вече е допустимо!

Има ли останали отбранителни сили, които да арестуват този човек, в служба на чужда държава?

Но ето, назначен е от тези, които в Записа, а вече и не само в него, твърдят, че трябва да разчистят службите и да ги подчинят за местните избори, така си казаха в Записа. Сега твърдят, че там имало руски агенти и затова. Аз обаче изисквам, ако има такива, то да се проведе публично разследване и съд, ако няма такова, означава, че чистката в службите е политическа, а в случая е в интерес на други държави. Не им стигнаха МВР, но искат да отнемат правомощията на Президента, който да станел като "английската кралица" и да овладеят цялата система на външната и вътрешната сигурност и отбраната на България. В чий интерес ние вече знаем - със сигурност не е на България!

В последните дни Министърът на отбраната на служба в чуждо министерство на отбраната направи няколко изявления, в които сам себе си последователно отричаше. Последното е, че все пак ще праща български военни медици за Украйна, нищо, че твърдеше, че няма взето от Парламента решение да се изпраща жива сила там. А ние твърдяхме, че е взето такова решение, защото в определението "военна помощ" се включва техника и жива сила. На това наше твърдение ни се отговаряше, че сме четирихилядници. Тази метафора с четирихилядниците излезе от Лена Б. , която твърдеше, че има много доказателства, но никога не показа нито едно - а и услужливите медии не й ги искат. Как лесно се живее, когато си на власт и обвиняваш критикуващите те, че са платени от чужди служби. А как ще коментира министъра си, който сам казва, че служи на чуждо Министерство на отбраната. Тук да отбележа - няма бивш съветник на чужда служба, това е като най-древната професия, моля.

Питам се, обаче, тези които взимат това решение за жива сила в Украйна четирихилядници ли са, защото нали твърдяха, че тези, които казваме това сме такива? Тагарев - на колко служби служиш - до тук доказано имаме за Украйна.

Свидетели сме на управление, което вече открито мога да нарека - Правителство на националното предателство! 

Това Правителство е подчинено на ПосолствАТА - нали помните, че същият този Тагарев пръв отиде в посолството на Украйна, където пък се оказа, че тези знаят по-добре с какво разполага армията на България. Преди дни той пък каза, че не знае с какво разполагаме, но виж - украинката знаеше- ОТКЪДЕ, БЕ? Ами отговорът е очевиден - от техния служител, назначен в българското правителство. Този същият сега бърза по плана на чуждите служби като техен служител да въвлече Родината ни в самоубийствена за нас война, която се изисква от нас в името на псолствАТА и техните интереси, все пак е техен служител е, не български, както се оказа!

Тези хора, както и в предходния статус написах, бързат да изпълнят петилетката за година, защото тръгнаха по краткосрочния си план - да бързат и после по островите в Тихия океан, което си казаха в Записа наглеците. И никой не ги разследва за заговор срещу държавата, а ние търпим и преглъщаме наглостта им!

Мнимите скандали, които организират ежедневно, за да ни разконцентрират от фактическата обстановка на едно огромно национално предателство, са жалки! 

В това национално предателство не изключвам Герп, без които не би могло да се случи! Та нима вчера на Му спасиха имунитета на ББ, докато се преструват, че го направили, тъй щото да не объркат процедурата с Комисията за имунитета му, която пък по Записа я създадоха, за да протакат шест месеца разискванията за имунитета Му, защото нали въртят пералнята на пълни обороти.

Всъщност краткосрочният им план е шестмесечен. 

Горко ни, тези докато тичат към островите в Тихия океан, ще оставят след себе си ограбена, предадена и избита България! 

А ние тук си мишкуваме по фейса, смятаме, че сме патриоти, ако "затапим" някой от тях в коментари. Нищо не правим - влязохме им в играта на шикалкаване и мними скандали!

Няма вече от какво да ме е страх, а и няма за кога! Ужасно, ужасно се уморих да наблюдавам всичко това, понякога съм на ръба на отчаянието, но знам, че то, отчаянието, не е от Бога! 

Затова:

ОСТАВКА!

Оставка за националните предатели! 

За тях България е единствено трамлин към тихоокеанските острови!

Само се чудя, ако прережем въжетата на трамплина, дали ще успеят?

Гергана Пирозова 

7 Коментара

Денков

преди 8 месеца

Денков: Най-добрият начин да защитим България е като помогнем на Украйна : хора, ифраструктура, обучение, технически, военни оръжия....

Коментирай

Денков

преди 8 месеца

Източният фланг става все по-важен през последните години и трябва да работим заедно, за да го укрепим", категоричен бе министър-председателят.

Коментирай

Bad Face

преди 8 месеца

В Европа има и неутрални държави, с нормален парламент и държавни ръководители! Австрия, Ирландия, Малта и Кипър ясно дадоха да се разбере, че възразяват срещу предоставянето на гаранции за сигурност на Киев. Който каквото си е надробил това да лапа!

Коментирай

Джак

преди 8 месеца

Мисля, че президентът има уникалния шанс да разпусне НС и да насрочи нови предсрочни избори. Повод ще му даде коалицията ГЕБ/СДС - ПП/ДБ. Както се разбра, днес тази обединена пасмина е отсъствала от заседанието на Комисията по бюджет и финанси, където е трябвало да се вземе решение на коя дата да се проведе референдума за еврото. Допускам, че с различни хватки коалицията няма да насрочи дата по законно установения ред. Щом депутатите не насрочват дата за референдума, то те нарушават Конституцията и се явяват клетвопрестъпници. А народно събрание с мнозинство от престъпници не може да продължи да управлява страната. Възраждане има пълното право да поиска от президента да разпусне НС и да насрочи нови предсрочни избори.

Коментирай

copy - paste

преди 8 месеца

Пеевски, Борисов и Иванов се обявиха за членство на Украйна в НАТО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.