НЕ ВИРУСА, ТЕ ЩЕ НИ УБИЯТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-virusa-te-shte-ni-ubiyat/16638 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ВИРУСА, ТЕ ЩЕ НИ УБИЯТ

Та във връзка с коронавируса, какво стана с електронното правителство? Аааа? Ей сега беше моментът да се използва. Ама - нъц! Няма! Имаме Държавна агенция "Електронно управление" - не ви лъжа, има я, какво прави, е една от загадките на света. И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ПОХАРЧЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО.

За държава, в която очи в очи да обясняваш на чиновника, той ще мучи и ще ти обяснява, че тоя закон, който го цитираш, не се прилага на територията на канцеларията му. А какво остава по електронен път. Да не говорим, че гербавите калинки използват принципно компютрите за пасианси, фейсбук и пишещи машини по изключение.

А сега се замислете с тези 200 МИЛИОНА, ако бяха вложени в здравеопазването, какъв ефект щяха да имат!!! И дори да бяха вложени в електронното правителство, но от хора, които знаят какво правят, пак щеше да има ефект сега хората да не ходят по институциите лично, а от къщи да си правят справките и да си получават документите.

А се оказва, че в България в момента има 1463!!! респиратора /апарати за обдишване при затруднения с дишането/. Тоест, при нарастване на заболеваемостта и затруднения с дишането, могат да се спасят само 1463 души! И.....двеста милиона за електронно правителство! Някои споменават дори сумата от два милиарда дадена общо за подобряване на .....администрацията!

Това най-ясно показва пълното безумие и корупция на сегашното управление! Те убиват народа ни!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.