Нека Борисов, Цацаров, Манолова и Караянчева сами си отгворят какво означава отказът на президента да слезе до нивото на едно чалгарско предаване

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/neka-borisov-cacarov-manolova-i-karayancheva-sami-si-otgvoryat-kakvo-oznachava-otkazat-na-prezidenta-da-sleze-do-nivoto-na-edno-chalgarsko-predavane/21152 SvobodnoSlovo.eu
Нека Борисов, Цацаров, Манолова и Караянчева сами си отгворят какво означава отказът на президента да слезе до нивото на едно чалгарско предаване

Превъзбудата от "интервютата" на Славчо, сполучливо определени от някои като уговорени мачове, не стихва. Донякъде това е естествено - изтерзаната публика очакваше да чуе и види някои прикривани и недоизказани факти, да маркира сред тях някаква воля или наченки на воля за управленски решения и може би съчувствие от страна на премиера и главния пррокурор.

Уви, тия надежди и очаквания останаха без видим резултат.Така ще бъде и сллед изчерпване на формата с предстоящите участия на омбудсмана Манолова и председателят на събранието Караянчева. Лично аз нямах и нямам очаквания, че очевидната неподготвеност на водещия Славчо (не коментирам дали и тази неподготвеност и груба некомпетентност са часст от предварителните уговорки и споразумения), може да доведе до нещо положително.

За мен поредицата от "интервютата" е едно недодялано и недовършено съзаклятие, създадено с цел да продължи измамата и да тушира поне малко недоволството на хората от продължаващата мизерия и имитация на държавност и държава.

Единственият положителен резултат от тая "публицистична" крамола е, че тя провокира президента Радев достатъчно отчетливо да покаже несъгласието си с използването на на такива мръсни политически хватки.

Нека Борисов, Цацаров, Манолова и Караянчева сами си отгворят какво означава отказът на президента да слезе до нивото на едно чалгарско предаване. Дано и публиката си отговори на тая питанка.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.