Некадърни, корумпирани, неграмотни управляващи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nekadarni-korumpirani-negramotni-upravlyavashti/24684 SvobodnoSlovo.eu
Некадърни, корумпирани, неграмотни управляващи

Сагата с ухапванията от кучета в София продължава и според мен е по-важна от глупавите 20 лв. за неизпълнена резервация, с които чак премиерът се занимава.

Резюмирам: на 8 август в 10:00 подавам електронен сигнал на сайта на Екоравновесие за нахапана колежка. Вечерта получавам отговор, че екип ще "посети" мястото на 9 август. Колко нахапани ще има дотогава и дали кучето ще ги чака диван-чапраз, не се знае.

Днес получавам мейла отдолу. "Успехът на посещението е възпрепятстван от факта, че по време на проверката кучето/кучетата не е/са открито/и в посочения от Вас район."

Сега чакаме да планират ново посещение (вероятно никога) и да ме уведомят. Аз трябва да уведомя кучето да не мърда никъде.

Фандъкова днес обясняваше, че падналите дървета и разрушения бул. Ч. Връх били провокация. И това куче е част от провокацията.

Некадърни, корумпирани, неграмотни управляващи.

Как няма да има изядени хора от кучета, убити от паднали дървета и пропаднали в дупките на ремонтирани булеварди?

Георги Кадиев

Резултат с изображение за Георги Кадиев

https://www.facebook.com/gkadiev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.