НЕЩО В ПОВЕЧЕ....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/neshto-v-poveche/14754 SvobodnoSlovo.eu
НЕЩО В ПОВЕЧЕ....

Разбираме, че на Онуй демокрацията му идвала в повече. то и той ни идва в повече, ама не го разправяме по медиите. Или бихме го разправяли, ако медиите не бяха купени отдавна от Онуй.

Гаврата с така наречената демокрация продължава. Скоро Онуй заяви, че демокрацията била за дисциплинираните. Демек - за овцете. Но пък кланицата на края е сигурна. Но пък демократична - имаш право да пасеш, имаш право да мълчиш, имаш право да те доят и да те стрижат и накрая да те заколят. Ей колко много права ни е дала демокрацията! Ако и на акъл беше толкова, цена нямаше да има.

На мен лично в повече ми идват пачките с евро на шкафчето на Онуй, върлата корупция и отчайваща некадърност на гербавите, както и непотизмът и конфликтите на интереси навсякъде във властта. В повече ми идват показните акции на прокуратурата срещу неудобните на властта. В повече ми идват атаките срещу почтените и моралните. В повече ми идват малоумните оправдания за безумията на територията.

Дали скоро няма да сме свидетели, как ще се обяви първата пожизнена мутромонархия на територията? Защото явно демокрацията му идва в повече?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.