Никакъв шпионски скандал няма и никакви руснаци не ни шпионират. Просто българското колониално правителство се слага на поробителя САЩ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nikakav-shpionski-skandal-nyama-i-nikakvi-rusnaci-ne-ni-shpionirat-prosto-balgarskoto-kolonialno-pravitelstvo-se-slaga-na-porobitelya-sasht/17265 SvobodnoSlovo.eu
Никакъв шпионски скандал няма и никакви руснаци не ни шпионират. Просто българското колониално правителство се слага на поробителя САЩ

Никакъв шпионски скандал няма и никакви руснаци не ни шпионират. Те знаят всичко за нас от 1877 г., от началото на Руско - турската освободителна война. Дори от по-рано. Просто българското колониално правителство се слага на поробителя САЩ.

Имитират враждебност със символични враждебни действия. Може би се опитват да ги успят, за да пробутват тръбата от Турски поток. Може би по заповед от поробителя наистина се опитват да провокират у Русия враждебни действия, за да ескалират русофобията у нашенските тикви. Това е украинския сценарий--маскирани американци стрелят в тълпата, набеждавайки руснаците за убийци.

Ролята на американските снайперисти е прокуратурата. Първо дават на американската служба ФБР да разследва престъпление на българска територия по случая с отравянето на Гебрев. Това е недопустимо за една независима съдебна власт. То е ясно какъв ще е изводът на предубедения и заинтересован уж разследващ орган ФБР. С това само се признава, че България е поробена страна от САЩ. После следва смешно разследване срещу руски дипломати уж шпиони, което се приветства от... американското посолство у нас. Още едно признание че държавата ни е поробена. Откъде накъде трета държава ще се намесва в отношенията между две суверенни държави? Може да се направи обоснованото заключение, че американците наистина ни третират като анексирана държава, след като те определят кой ни шпионира и кой не. Извинявам се, но по комунистическо време няма такъв случай.

Делата за шпиони са известни и са пълни с доказателства. Гонението на руски дипломати по заповед от САЩ ще свърши като украинският сценарий-отрезвяване и още по-стръвно намразване на евроатлантическия поробител. Прокарването на русофобска ос от Полша към България е контрапродуктивно, защото е изкуствено и насилствена измамничка врътка. Андрешко не е нацисткият агент Бандера. Андрешко лапа келепира, лапа американски пишки, но ще стисне зъби като го стиснат руснаците за топките.

Украинският сценарий в България за насаждане на омраза към Русия няма да мине, защото не е убедителна измама. Прозрачна е. Епидермална. Корупционно обезпечена с грантове. Но подкупите не стигат до народа. А народът, колкото и да е медийно промит, всяка заран вижда откъде изгрява слънцето - от страната на световния държавник Путин.

България просто има интерес от необятния пазар на Русия, от необятните й ресурси и от примера й да бъде непобедима и независима винаги.

Не забравяйте, че Русия печели почти всичките си войни, защото служи единствено на собствения си интерес. А ние губим почти всичките си войни, защото слугуваме на чужди интереси.

Милен Милушев

движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.