Николай Марков: Кой открадна европейските пари, за да опъне селски плет пред каруцарски път?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nikolay-markov-koy-otkradna-evropeyskite-pari-za-da-opane-selski-plet-pred-karucarski-pat/25173 SvobodnoSlovo.eu
Николай Марков: Кой открадна европейските пари, за да опъне селски плет пред каруцарски път?

Нашата велика, патриотична ,българска стена има дължина, относима към дължината на еврейската стена на границата на Израел с Египет. Разликата е, че сериозното военно-инженерно съоръжение на евреите е три пъти по-евтино от нашия селски плет и , че еврейската стена е пречка за всяко живо същество, а нашата пази само от разпространение на болестта шап от Турция. Ако някое животно, обаче, е бясно, минава без проблем дори да е болно от шап. Зависи от засилката. Няма да коментирам степента на трудност за преодоляване на плета с умисъл от нарушители.

Големият въпрос при нас, винаги е бил само един: Кой открадна европейските пари, за да опъне селски плет пред каруцарски път?

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.