Нито Росен, нито Радан някога и по някакъв начин са застрашавали монолитността на проекта на БКП, наречен "ГЕРБ"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nito-rosen-nito-radan-nyakoga-i-po-nyakakav-nachin-sa-zastrashavali-monolitnostta-na-proekta-na-bkp-narechen-gerb/23380 SvobodnoSlovo.eu
Нито Росен, нито Радан някога и по някакъв начин са застрашавали монолитността на проекта на БКП, наречен "ГЕРБ"

Плъзнаха обосновани и по-малко обосновани слухове, предположения и подозрения, че засиленото медийно присъствие на индивида Росен Плевнелиев преследва някаква хипотеза за конструирането на нов политически субект - партия, или движение, което щяло да обедини дясното политическо присъствие (?!). Като оставим настрана биографията на индивида, пряко свързана с благоевградската БКП-номенклатура и трансформацията му в "десен" ГЕРБ активист, тия попълзновения за нов политически проект ми се струват абсолютно несъстоятелни, дори и подкрепени с аргумента, че колаборационизма на Радан Кънев с Бойко Борисов е провалил президентската кариера на Плевнелиев и заради козните на Радан, Росен не се е кандидатирал за втори президентски мандат. Това е несериозно и смехотворно. Нито Росен, нито Радан някога и по някакъв начин са застрашавали монолитността на проекта на БКП, наречен "ГЕРБ", нито Бойко се е почувствал дори и за миг застрашен от тия смешници, имитатори на някакви вождове на вображаеми електорални полкове, дивизии и легиони. И доказателство за това е, че Бойко не обръща внимание на тия досадни разправии.

Колкото и да не им се иска, Росен и Радан са осъдени да попаднат в графата "Изчезващи политически видове", тъй като представляват само себе си, роднините и приятелите си. Политическото забвение, дори на нашата дива територия, е безпощадно, безмилостно и безкомпромисно. А поведението и говоренето на Росен и Радан нямат никакъв смисъл и предизвикват насмешка.

По-интересно е да се замислим върху това как ще се справя занапред БСП с ГЕРБ. Или такъв въпрос не съществува?

Любомир Кольовски

Снимка на Любомир Кольовски.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.