Новата година няма как да изтрие или замаскира кражбите и лъжите на старата година!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/novata-godina-nyama-kak-da-iztrie-ili-zamaskira-krazhbite-i-lazhite-na-starata-godina/17550 SvobodnoSlovo.eu
Новата година няма как да изтрие или замаскира кражбите и лъжите на старата година!

Стара година- Нова година. Едни безкрайни математически изчисления и отброявания, калкулиране и пресмятане, напразни надежди и мечти. Глупави пожелания за неща, които никога няма да се сбъднат. 80% от човешкият живот преминава в планове и мечти, от които само 20% стават реалност.

Какво се промени в последните 30г. - нищо! Какво ще се промени в следващите 30г. - пак нищо! Очевидно е, че за някаква промяна ни трябват 500г., но ние не сме нито орли, нито костенурки, нашият живот е в порядъка на 40-50г.

На какво се надяваме и в какво вярваме? Ясно е, че всички се уповаваме на Господ, така е най-сигурно и лесно. Оставаш всичко в неговите ръце и се пускаш по течението, пък каквото ще да става. Лесно е да жертваш друг, но така не можеш да бъдеш проверен ти самият. Доказателство и проверка, това се иска и не Бог да се доказва на нас, а ние на него да се докажем, чрез действия и нетърпимост към неща, които са против всичко справедливо и честно.

Да простиш е велико, но да забравиш е предателство. Помнете кой ви върна от "математическата гимназия" на живота в първи А клас. Новата година няма как да изтрие или замаскира кражбите и лъжите на старата година!

Справедливост за обезлюдените села, беднотията, мизерният начин на живот и първенството по смъртност, което води България, трябва да има, без значение колко сте пили или яли по празниците...

Ива Иватта

Снимка на Ива Иватта.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.