Новата власт продължава да се самоубива успешно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/novata-vlast-prodalzhava-da-se-samoubiva-uspeshno/2632 SvobodnoSlovo.eu
Новата власт продължава да се самоубива успешно

В петък, 3-юни, в „ЕвроДикоФ“:

След 8-годишна война Гешев окончателно загуби спора с Цветан Василев. Сърбите отрязаха главния ни прокурор за екстрадицията на банкера. Коментар на адв. Косьо Симеонов.

Като всеки първи петък на месеца Отровното трио отново на бойната линия.

Димитър Стоянов от BIRD показа снимка, след която във всяка нормална държава, всеки шеф на каквато и да е организация моментално трябва да си подаде оставката. Да, обаче не сме нормална държава. Димитър Стоянов показа на Боби Михайлов снимката, на която Боби е с боса на световната тото мафия. По темата убийствени въпроси, засега без отговор, на Димитър Бербатов към Михайлов.

И още – Димитър Стоянов за уникалния случай, в който съдии от Административния съд си признават за натиск върху тях от техен началник.

Във всяка нормална държава, в която известен енергиен специалист съобщи сензационна новина за огромни залежи от газ в дадена страна, ще настане масова психоза – телевизионни предавания, разследвания и т.н. Да, но както знаем, не сме нормална държава. След бомбата, която хвърли Хиновски, последва отчайващо мълчание и от енергийния министър, и от депутата Мартин Димитров, който уж беше от групата за натиск.

И още една сензация. Преди 8 години фирма на Сашо Дончев доказа, че в Добруджа има 15 млрд. кубически метра газ. Нормален – не шистов, който може да бъде изтеглен с нормални методи, а не с опасни за природата. За първи път шефът на фирмата, изследвала Добруджа, Димитър Мерачев в студиото на „ЕвроДикоФ“.

И нещо абсолютно сензационно. Как от години, докато за фирмата за добив на газ на Сашо Дончев имаше пълна забрана, в същото време в житата на Добруджа – стотици сонди добиват нефт и никой няма намерение да ги спира, а те са много по-опасни за природата на Добруджа от този безвреден газ.

Култов диалог между Жоро Боеца и Спецов Културиста. Оказа се, че както и прокуратурата, и новата власт в НАП се ослушват за „Барселонагейт“.

Новата власт продължава да се самоубива успешно. Къдравата вицепремиерка се изложи тотално, Ицо Хазарта – и той превърта, а защо за всичко това премиерът Киро мълчи.

Сега всички хвалят Нери Терзиева колко е велика и неповторима и тя наистина бе велика и неповторима, но утре ще разберете защо и за кого тя бе не просто неудобна, а и опасна.

Култов коментар на холивудската снаха Ирина Асиова за съдебния процес на годината между Джони Деп и Амбър Хърд – процес за милиони и още нещо.

Петък, "ЕвроДикоФ", 20:00 часа

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.