Някой може ли да ми помогне да се ориентирам в игрите на "Възраждане"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-mozhe-li-da-mi-pomogne-da-se-orientiram-v-igrite-na-vazrazhdane/125318 SvobodnoSlovo.eu
Някой може ли да ми помогне да се ориентирам в игрите на "Възраждане"

"Възраждане" иска оставката на кмета Васил Терзиев. От какъв зор като можеше да не бъде избран? 

"Възраждане" не подкрепи Ваня Григорова на общинските избори в София, с което реално гарантира избирането на Васил Терзиев, класически US проект подобен на Кире Интелекто... с аргументацията, че Ваня Григорова била соросоидка и проект на посолствоТО насочен срещу "Възраждане".

Някой може ли да ми помогне да се ориентирам в игрите на "Възраждане". Или се разчита на селективната амнезия на баш турбо-патриотите. Аз лично повече не им вервам! Ама хич!

Боян Чуков

13 Коментара

Васко

преди 3 месеца

Има заблудени овце , които още им вярват.

Коментирай

Това е комплимент за Възраждане

преди 3 месеца

Щом ти ,който подкрепяш бомбандирането на хутите си против Възраждане - ,,Според него ударите на САЩ и Великобритания по цели на хутите в Южен Йемен са само началото, защото "светът не може да изтърпи такова разделяне"...

Коментирай

Бай Иван

преди 3 месеца

Боян Чуков мисля, че е брат на оня Чуков соросоида! Не вярвам той да подкрепя световните терористи-наглосакси и ционисти!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

И ти ли Бруте... Защо напусна БСП? Демиург на кулвите...

Коментирай

И защо трябва да подкрепи

преди 3 месеца

Ваня Григорова. , работила за Отворено общество с години, работила за Подкрепа, пропагандатор на задължително ,,имунизиране,,( тва не са ваксини,). Що ? Сега пък що му искали оставката на Терзиев. Ама вие сте пълни смешници.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Инж. Боян Стефанов Чуков е български експерт.... Външнополитически съветник и съветник по националната сигурност в правителството на тройната коалиция. Братя и сестри: Владимир Чуков --- аман от чукове...

Коментирай

Реплика

преди 3 месеца

Заприлича ми на вица - Зайо, защо си с шапка, защо си без шапка.)) Соросоидите се чудят как да отстранят Възраждане от политическата сцена, защото само тази партия им пречи, ама много им пречи. След нейното унищожение ще си играят мръсните игрички необезпокоявани и последствията ще се плащат от заспалия народ.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

"Възраждане" са виновни за глобалното затопляне...

Коментирай

Глас от народо

преди 3 месеца

Ън те така Боянчо Чух Че. Громи лошите. Ти си велик планетен анализатор. И кат не ти е ясно ,питай доктор Костя. Он сичко знае.

Коментирай

с200

преди 3 месеца

Варненският мангал от максуда и на отчет в зайчарника под магнолията.

Коментирай

Елементарно е, Чуков . . .

преди 3 месеца

При нови избори за кмет ще има и нова конфигурация на СОС . . . И е възможно ПП-ДБ/ГЕРБ да нямат вече мнозинство . . .

Коментирай

kolovrat

преди 3 месеца

Чуков, Чуков... Ваня Григорова е за задължителната ваксинация, няма нищо против Истанбулската конвенция и т.н. С какво тя е по-различна? С това, че не се знае кой й даде 1млн за кампания ли? Айде, нЕма нужда.

Коментирай

Бай Иван

преди 3 месеца

Като не гласувахте за Ваня Григорова, защото сглобкаджиите е набедиха за соросоидка, сега сигурно сте много щастливи с кмет антикомунист-соросоид, недостоен наследник на дядо и баща офицери от ДС! Винаги ме е учудвало това политическо късогледство, как постоянно се повтаря във времето. Кога най-сетне ще пораснете и узреете, за да разберете, че в живота пълно щастие няма! Винаги се гласува за по-малкото зло, а вие избирате по-голямото и се учудвате на резултата! Същата е историята с оплюването на Костадинов, както междувпрочем навремето оплюваха Волен Сидеров! Явно враговете на България са не само много богати, но и много по-хитри от нас и успяват да ни настроят срещу единствените политици и партии, които наричат нещата с истинските им имена и се опитват да защитят интересите на България! Разберете го най-сетне, че не остана време-няма идеални хора, но има идеали заради които трябва да се обединим, а нашия идеал е независима и отцеляла България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.