Някой спомни ли си за Пърл Харбър?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-spomni-li-si-za-parl-harbar/3620 SvobodnoSlovo.eu
Някой спомни ли си за Пърл Харбър?

Някой спомни ли си за Пърл Харбър?

В природата има закони - вечни и неотменими. Западният свят не ги познава, Изтока живее и диша с тях. Това са два свята от които единия е излишен, защото той е зло. Кой от двата свята има бъдеще и кой е обречен, предстои да разберем. Основната грешка на западната цивилизация е отказа й да се развива след Просвещението. Оттогава до днес нищо съществено не се случва там и вероятно няма да се случи. Нещо повече, Западът деградира еволюционно, социално и културно.

Слушам днес онова говорящо нещо тагарев, който в комунизма беше запленен от пролетарските тези, а днес е запленен от демокрацията. Велик военен експерт, знанията на който са от Втората световна война и не са мръднали с йота от онези времена. Говори си човека по всички медии за корабно базирани командни пунктове сякаш не знае, че такива се правеха и бяха ефективни преди цял век. Съвременните командни пуктове имат съвсем друго базиране и функционират по този начин вече четвърт век. Но, натовско-комунистическия експерт няма откъде да знае тези неща, защото той и лобито му се занимават с голям бизнес /тип олигархичен/, а не с военно дело. И такива като тях се не един и двама, които служат вярно на всяка власт. Ако дойдат руснаците тези биологично видове ще бъдат първи техни поклоници. Бъдете убедени, че и Соломон ще пристане.

С такива бедни духове не се живее в една къща. А като зная колко наши държавници и политици, псевдоексперти и журналисти, политолози и учени са точно такива екземпляри, свят ми се завива. В тази територия няма нищо друго освен подлизурковци, облизвачи и недъгави кариеристи. Все отбор овластени смотаняци, които и за чеп за зеле не стават. Резултатите за страната и за самите нас ги виждате - пълна разруха, беззаконие и трайно установена политпрестъпност.

Някой спомни ли си за Пърл Харбър? Не, нали. А трябваше! Каквото се случи след това, предстои да се повтори. В природата си има закони, които западния свят не познава. Всичко се повтаря и ще продължи да се повтаря докато не научим правилата на природните закони, а не на нашите човешки измислени глупости, наречени от самите нас закони. Човекът е твърде малък, за да създава закони и е гост на тази планета, не собственик. Ако не го разбира, ще му се наложи.

Москва отиде при Аризона! Апокалипсисът предстои, защото вече се е случил. Послание само за просветените...

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.